28 / 04 / 2024

3. havalimanı gayrimenkul sektörü

3. havalimanı gayrimenkul sektörü

JLL Türkiye, dev projelerin gayrimenkule yansımalarını araştırdı. Avrasya Tüneli kentsel dönüşümü tetikleyecek. Yeni otoyol ticari alanlar, Körfez Köprüsü konut bölgeleri oluşturacak..

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar!

Ak Zirve Gayrimenkul’ün satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’nden çıkarılan nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

Ankara, 3. havalimanına 1.5 saatte bağlanacak!

Ankara, 3. havalimanına 1.5 saatte bağlanacak. Bakan Lütfi Elvan, Ankara’yı İstanbul’a, 350 kilometre hızla, 1 saat 30 dakikada birbirine bağlayacak yeni bir hızlı tren projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

3. Havalimanının zemin etüdüne başlandı!

İstanbul’a yapılacak 3. havalimanında süreç başladı. Ebru Özdemir konsorsiyum olarak ihalesini aldıkları 3. havalimanında zemin etüdüne başladıklarını, söz verdikleri gibi ilk fazı 29 Ekim 2017 tarihinde açacaklarını söyledi.

3.havalimanının zemin etüd çalışmalarına başlandı!

İstanbul’a yapılacak 3. havalimanında süreç başladı. Havalimanının yeri ve zeminle ilgili tartışmalar sürerken Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir gelinen süreçle ilgili bilgiler verdi.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

Son zamanlarda bulunduğu konum nedeniyle tartışmalara neden olan ' 3. Havalimanı ’ gökyüzünden görüntülendi. Yoğun çalışmanın görüldüğü alanda köy sakinleri de çalışmalardan dolayı uyuyamadıklarını söyledi.

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

3. havalimanı projesi gökyüzünden görüntülendi. Türkiye'yi ve de İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul'daki yeni hava limanında zemin çalışmaları sürüyor.

3. havalimanının zemin çalışmalarına devam ediliyor!

İstanbul’a yapılacak olan 3. havalimanın 76.5 kilometrekarelik arazisinde zemin çalışmaları titizlikle devam ediyor. Zemin çalışmalarında kullanılmak üzere 300 milyon euro’luk makine parkı oluşturuldu...

Recep Tayyip Erdoğan: 3. havalimanını hazmedemeyenler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'a yapmış olduğu resmi ziyareti sırasında düzenlenen Türkmenistan - Türkiye iş Forumu 'nda yaptığı konuşmada 3. havaalanına değindi. Erdoğan; "3.havalimanını hazmedemeyenler var" dedi..

3. havalimanının yeri değişirse ihale yenilenir!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı İstanbul'a yapılacak 3.havalimanı ile ilgili dün bazı iddiaları köşesine taşımıştı. Altaylı bugünkü yazısında da konuyla ilgili gelen cevaplara yer verdi...

3. havalimanı gayrimenkul sektörü Haberi

3. havalimanı gayrimenkul sektörü

Yeni altyapı ve ulaşım projeleri, gayrimenkul sektörünü yeniden şekillendiriyor. Projelerin inşa edildiği bölgelerde lojistik, ofis, konut ve otel yatırımları gelişirken, kentsel dönüşüm süreci de destekleniyor.

Avi Alkaş’ın Ülke Başkanı olduğu JLL Türkiye tarafından açıklanan “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporuna göre, İstanbul ve çevresinde inşası süren veya başlayacak olan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, İstanbul-İzmir Otoyolu, 3. Havalimanı, yeni şehirler, Liman Kent ve Kocaeli’deki Organize Liman Bölgesi gibi projeler yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğuracak. İstanbul’da gayrimenkul trendleri de bu projelerin oluşturduğu ihtiyaçlar çerçevesinde değişecek. Örneğin, Avrasya Tüneli kentsel dönüşümü tetikleyecek, İstanbul-İzmir Otoyolu yeni konut bölgeleri oluşturacak, Kuzey Marmara Otoyolu lojistik arzı tetikleyecek.


3. KÖPRÜ VE KUZEY MARMARA OTOYOLU


Ticari alanları geliştirecek

YAVUZ Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu...