18 / 05 / 2024

3. havalimanı İstanbul\'u havacılığın merkezi yapacak

3. havalimanı İstanbul\'u havacılığın merkezi yapacak

THY Genel Müdürü Temel Kotil, yapılacak 3. havaalanının İstanbul'u havacılığın merkezi yapacağını belirtti...

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

3. havalimanının ne kadara mal olduğu belli oldu!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul 3. havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı yatırımcı paratoneri oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’u dünyanın transit merkezi yapacak. Yerli yabancı birçok yatırımcı, 3. Havalimanı çevresinde arsa arayışına başladı.

3. Havalimanı'nda uçaklara lüks araçlar eşlik edecek!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda uçaklara BMW İ8 tipi modellerin de aralarında olduğu araçlar eşlik edecek.

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanının ilk misafiri Cumhurbaşkanı'nı taşıyan uçak olacak!

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanında sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak olan dev projenin ilk misafiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak...

3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için pist hazır hale getirildi. 3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek.

3. Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağını bekliyor!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için hazır hale gelen pist havadan görüntülendi.

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

3. havalimanı, İstanbul'u dünya lideri yapacak!

İngiliz The Economist dergisi 3. Havalimanı'nın da açılmasıyla İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.

Esenyurt 3. havalimanıyla uçacak!

Dünyanın en büyük havalimanı olan Yeni İstanbul Havalimanı’nın 2018’de kapılarını açmasıyla Esenyurt en gözde semtler arasında zirveyi zorlayacak.

3. havalimanının yüzde 39'u tamamlandı!

İstanbul'daki 3. Havalimanı'nda işlerin durduğunun belirtildiğini anımsatan Arslan, bugün itibarıyla fiziki gerçekleşmenin yüzde 39 olduğunu söyledi.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanı yolcu dostu olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, hazırlık çalışmaları çerçevesinde kapılarını havayollarına açmaya başladı. HaberTürk gazetesi yazarı Güntay Şimşek 3. Havalimanının yolculara sağlayacağı imkan ve olanakları yazdı...

3. havalimanı İstanbul\'u havacılığın merkezi yapacak Haberi

3. havalimanı İstanbul\'u havacılığın merkezi yapacak

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının dünyanın ilgisini buraya çektiğini söyleyerek, "Türkiye havacılık açısından altın madeninin üzerinde oturuyor" dedi.


Kotil, Avrupa'yı Asya'ya, Avrupa'yı Afrika'ya bağlayan nokta İstanbul'dur. Yalnızca Avrupa ve Ortadoğu'nun pazarı 14 milyar dolardır. Hepsini belki Türkiye almayabilir ama yarısından fazlasını alabilir" şeklinde açıklama...