10 / 05 / 2024

3. havalimanı yakınına Fuar Kampüsü mü inşa edilecek

3. havalimanı yakınına Fuar Kampüsü mü inşa edilecek

İSMOB açılışını yapan Kadir Topbaş, "Burada size bir müjde vermek istiyorum. Kuzeyde yeni yapılan havaalanı yakınında 1,5 milyon metrekarelik alanda 'Fuar Kampüsü' yapmak üzere bir çalışmamız var” dedi.

Akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi! İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023!

Sürücülerin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi... İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023...

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak...

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi. 3 bine yakın şoför alınacak. İşte iş ilanına ilişkin merak edilen detaylar...

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı alanı inşa ediliyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavırüs salgını tedbirleri kapsamında Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı bölümü inşaatı başladı. 

2020'de 3 bine yakın şirket 7 binden fazla mağaza açacak! 

Franchising pazarı 2019'da 43 milyar dolara ulaştı. 2020'de sektörün pazar büyüklüğünün 50 milyar dolar olması bekleniyor. 3 bine yakın şirketin 7 binden fazla şube açması öngörülüyor...

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Ürdün, İsrail Havalimanı'nın açılmasına karşı!

Ürdün yönetiminin, ülke sınırının hemen yakınına inşa edilen İsrail Havalimanı'nın açılmasına karşı çıktığı iddia edildi.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

3. havalimanı yakınına Fuar Kampüsü mü inşa edilecek Haberi

3. havalimanı yakınına Fuar Kampüsü mü inşa edilecek


İstanbul Mobilya Fuarı'nın (İSMOB) açılışını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Burada size bir müjde vermek istiyorum. Kuzeyde yeni yapılan havaalanı yakınında 1,5 milyon metrekarelik alanda 'Fuar Kampüsü' yapmak üzere bir çalışmamız var” dedi.


CNR Holding tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı'nın (İSMOB) açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve çok sayıda yerli yabancı mobilya üreticisi firma yetkilileri katıldı.


Fuar açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, günümüz dünyasında hızlı bir değişim ve dönüşümün yaşandığını ve bu değişim ve dönüşümü yakalayamayanların başarılı olanları izlemekle yetineceğini söyledi. Türkiye'nin bunu son 11 yıldır başardığını, her alanda değişim ve gelişim sürecinin içine girildiğini kaydeden Başkan Topbaş, “Merkezi ve yerel yönetimler kurumsal taassup gözetmeksizin...