01 / 05 / 2024

3 ilde HES ve RES projeleri için kamulaştırma

3 ilde HES ve RES projeleri için kamulaştırma

Zonguldak'ta Çayaltı HES I-Çayaltı HES II Enerji Nakil Hattı, Bilecik'te Gök Hidroelektrik Santrali ve Hatay'da Özbek Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

3 ildeki 55 adet arsa ve arazi 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor: Milli Emlak satış Nisan 2024!

Milli Emlak, 3 ilde yer alan 55 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki hangi illerdeki arsa ve araziler satılacak? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Belediyeler 3 ildeki 95 adet arsayı satıyor! İhale tarihleri açıklandı! 

Burdur, Tunceli ve Karaman'da yer alan toplam 95 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihalesi tarihlerini açıkladı. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

3 ilde 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Afyonkarahisar, Erzurum ve Hatay'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenleniyor. Arazilerin aylık kira bedelleri 1.700 TL'den başlıyor.

Milli Emlak 3 ilde KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde KDV'den muaf arazi satacak. İhaleler 6 Şubat, 7 şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

3 ilde HES ve RES projeleri için kamulaştırma Haberi

3 ilde HES ve RES projeleri için kamulaştırma

Zonguldak ilinde tesis edilecek Çayaltı HES I-Çayaltı HES II Enerji Nakil Hattı, Bilecik ilinde tesis edilecek Gök Hidroelektrik Santrali ve Hatay ilinde tesis edilecek Özbek Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için