04 / 05 / 2024

3 KÖK Yapı Kahya

3 KÖK Yapı Kahya

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi Aydur İnşaat'a yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

3. köprü satılıyor mu?

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Bornova’ya 3 kültür merkezi yapılacak!

Bornova Belediyesi, ilçeye 3 kültür merkezi birden kazandırıyor. Dr. Sırrı Aydoğan ismi verilen Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılış için gün sayarken, Pınarbaşı Kültür Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Kahramanmaraş Adatepe Barajı 3. Kısım ihalesi yapıldı!

Kahramanmaraş Adatepe Sulaması 3. Kısım inaşatının ihalesi yapıldı. 3. kısım ile birlikte toplamda 239 bin 860 dekar araziye su temin edilecek.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Akdere Caddesi'nde kuruldu.

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıza Tıltak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Avcılar, Firüzköy Mahallesi'nde kuruldu.

3. köprü ikramiye krizine açıklama geldi!

İşçilerin "ikramiye" eyleminin ardından 3. köprüyü yapan ICA İçtaş Astaldi Adi Ortaklığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada özetle, "İsçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir" denildi.

3 KÖK Yapı Kahya Haberi

3 KÖK Yapı Kahya

Medeniyetin doğuş yeri olan Mezopotamya'ya yakınlığı, dünyanın 8. harikası olan Nemrut Dağı ve daha birçok güzelliği içerisinde barındıran Adıyaman'ın, güzide ilçelerinden Kahta' da 3 KÖK Yapı inşaat sektörüne yeni bir soluk ve anlayış getirme isteğinde. Bu amaç etrafında toplanmış güzel bir ekip ile başlangıcını yapan 3 KÖK Yapı, Kahta'yı seçme nedenleri arasında bir çok nedenin olduğunu belirtiyor. 






Konuyla ilgili...