07 / 05 / 2024

3. köprüdeki set ne işe yarıyor

3. köprüdeki set ne işe yarıyor

İstanbul Boğazı'nı 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde korkulukların olduğu bölüme güvenlik için set çekildiği görüldü. Peki bu setler ne işe yarıyor?

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

İtalyanlar, 3. köprüdeki hisselerini satmaktan vazgeçti!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi, 3. köprüde bulunan yüzde 33 hissesini jeopolitik nedenlerle satmaktan vazgeçti.

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

3.Köprü'de iki yakanın birleşmesine 535 metre!

3. Boğaz Köprüsü'nde iki yakanın birleşmesi için 535 metre kaldı. Köprüdeki 59 tabliyeden 36’sının montaj ve kaynak işlemi sona erdi.

3. köprü ilk defa denizden görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, denizden ilk defa görüntülendi. Bitme aşamasına gelen 3. köprüdeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.

3. köprüde son durum fotoğrafları!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, denizden ilk defa görüntülendi. Bitme aşamasına gelen 3. köprüdeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.

3.Köprü'deki çalışmalar hız kazandı!

Kedi Yolu montajı geçen ay biten 3'üncü Köffltl'de çalış malar hızlandı. Köprüdeki toplam 78 adet eğik askı halatın montaj işlemi bitti.

3. Köprü'de 59 tabliyeden 23’ünün montajı tamamlandı!

‘Kedi Yolu’ montajı geçen ay biten 3’üncü Köprü’de çalışmalar hızlandı. Köprüdeki toplam 78 adet eğik askı halatın montaj işlemi bitti. En ağırı 923 ton olan 59 çelik tabliyeden 23’ünün montaj ve kaynak işlemi de sona erdi.

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3. köprü ve kanal, Riva’yı uçuracak!

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal hayat yaşamak isteyenlerin tercihi. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

3.köprünün silüeti Ocak ayında görülecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Paşaköy’den Odayeri’ne giden 95 km’lik Kuzey Marmara Otoyolu’nun 29 Ekim 2015’te açılacağını belirtti. Elvan, 3.köprünün silüetinin Ocak ayında görüleceğini de söyledi..

3. köprüdeki set ne işe yarıyor Haberi

3. köprüdeki set ne işe yarıyor

Geçtiğimiz Cuma günü ulaşıma açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde araç geçişleri devam ediyor. Vatandaşların bugün de bol bol fotoğraf çekip, öz çekim yaptığı köprüde bir detay dikkatlerden kaçmadı. Köprüde korkulukların olduğu kısma, yol boyunca 2 taraflı olarak yaklaşık 5 metre yüksekliğinde set döşendi. Setin olası intihar olaylarına karşı çekildiği öğrenilirken, setin uzunluğu ve yüksekliği dikkat çekti. Setle, köprüde yaşanabilecek intihar olaylarının önüne geçilmesi hedefleniyor.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!



İSTANBUL Boğazı’na inşa edilen 3. köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde akşam saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu yaşandı.



Hatıra fotoğrafı çektirmek için araçlarından inen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden oldu.



Polis ekipleri vatandaşları köprü üzerinde bekleme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.



İşte köprüden kareler