05 / 05 / 2024

3 metrelik sandalye

3 metrelik sandalye

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye 3 bin 700 metre yürüyüş keyfi!

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye uzanan 3 bin 700 metrelik sahilde yaya, bisiklet yolu ve iskeleler hizmete açıldı. 

Uzungöl teleferik projesinin çalışmaları 3 ay sonra başlayacak!

Uzungöl Teleferik İnşaat ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, basın toplantısı düzenledi. zungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Adalet Kulesi'nin önünde çatlaklar oluştu!

Topkapı Sarayı hazine bölümündeki derin çatlaklardan sonra Adalet Kulesi’nin önünde dün oluşan 3 metrelik çukur endişe yarattı. Tarihçi Talha Uğurluel, çukurun oluştuğu bölümden Roma sarnıçlarının çıkabileceğini söylüyor.

Malatya Pütürge'ye MASKİ'den 6.3 milyon TL'lik yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içme suyu hattı döşeyecek.

Diyarbakır Ergani'deki 30 metrelik yeni imar yolu tamamlandı!

Kırsal ilçelerin mahalle yollarında yıl boyunca 1150 km yol çalışması yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani’de bu yıl 90 kilometre yol çalışması yürüttü, 3 kilometre uzunluğundaki 30 metrelik yeni imar yolunu tamamlayarak hizmete açtı.

Evka 3 Pınarbaşı hattına 4 şeritli yol!

Evka 3 Pınarbaşı hattına 4 şeritli yol yapılıyor, 4. Sanayi Sitesi'ni Ankara Asfaltı viyadük altından Pınarbaşı'na bağlayan yolun Doğanlar Mahallesi'ndeki ara sokaklardan geçen bölümü 850 metrelik ana artere dönüşüyor.

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Karşıyaka Belediyesi projelerini Enternasyonal Fuarı’nda tanıtacak!

İzmir Enternasyonal Fuarı’na iddialı bir şekilde hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 180 metrekarelik stantta proje ve yatırımlarını tanıtacak. Stantta, ilçenin simgesi olan Anıt’ın da 3 metrelik dev maketi yer alacak.

3. köprüde sona yaklaşıldı!

3. Boğaz köprüsü inşaatında sona gelindi. Yavuz Sultan Selim köprüsü 59 metrelik genişliği ile bittiğinde dünyanın en geniş köprüsü unvanını alacak.

Kepez Ayanoğlu'nda 5 bin 500 metrelik yol çalışması başladı!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltlıyor. Toplam 3 bin metrelik yola 5 bin 500 ton sıcak asfalt dökülüyor.

Ispartakule 3 Banu Evleri'nde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2016 yılının Aralık ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan projede toplamda 74 daire yer alıyor. 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 65 metrelik tek blok halinde yükseliyor.

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 3'te teslimler 2016'da!

2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede toplamda 74 daire bulunuyor. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 65 metrelik tek blok halinde yükseliyor.

3 metrelik sandalye Haberi

3 metrelik sandalye


İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Üretici firmanın genel müdürü Şahin: "Yurt dışındaki fuarlara gittiğimizde birçok arkadaşımız böyle enteresan ürünleri gördüğünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyor. Biz de ürünlerimizin tanıtımı için bunu bir haftada yaptık. Birkaç kişi gelip figür olarak kullanacaklarını söyledi ve fiyat istedi. Israrlar karşısında ürünümüzü Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya sattık" diye konuştu.


İnegöl ilçesinde bu yıl 31'incisi düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre uzunluğundaki sandalye, ziyaretçilerden ilgi gördü. Teşhir amacıyla üretilen sandalye, yoğun talep dolayısıyla Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya satıldı.


Kısa adı MODEF 2014 olan fuarda stant açan bir firmanın genel müdürü...