16 / 05 / 2024

3 turizm şirketinin birleşimi

3 turizm şirketinin birleşimi

Turizm sektörünün önde gelen üç önemli şirketi Kilit Global firması altında birleşti. Güç birliğinin Türkiye turizmi için özellikle Antalya için çok olumlu sonuç vermesi bekleniyor.

Turizm gelirlerinde büyük patlama! 3 ayda 8.6 milyar dolar geldi!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,3 oranında artarak 8 milyar 690 milyon 505 bin dolar olarak gerçekleşti.

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Üçkardeş Değerli Madenler Ve Turizm Limited Şirketi Piyerloti 3 Şubesi açıldı!

Üçkardeş Değerli Madenler Ve Turizm Limited Şirketi Piyerloti 3 Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Karavan turizmi için Hazine arazisi önerisi!

Yayınlanan 3. Turizm Şurası’nın sonuç raporunda, "Kamping turizmine yönelik Hazine arazileri tahsisleri yapılmalı ve bu alanlar tek elden Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca yerinden denetlenmelidir" önerileri yer aldı...

2018 yılında 3. turizm hamlesi başlıyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin Başkanı Oya Narin, ''2018 yılında ise bütüncül yaklaşımlı bir 3. Turizm Hamlesi denebilecek Dönüşüm Hareketi kriz öncesi döneme yakın bir performans elde edilmesini ve ötesine geçilmesini sağlayacak'' dedi.

İstanbul'a yeni kruvaziyer yat limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. Turizm Şurası'na katıldı ve toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. 

Turizmde yatırım komisyonu kurulacak!

Turizmde 2023 hedeflerini gerçekleştirilmesi için çalışmalar başladı. 1-3 Kasım arasında gerçekleşecek 3. Turizm Şurası'nda 13 komisyon kurulacak. Komisyonların arasında yatırım-teşvik-finansman komisyonu da bulunuyor.

3 turizm şirketinin birleşimi Haberi

3 turizm şirketinin birleşimi

Crystal Group. Tez Tour ve Biblio Globus aıasında uzun suredir devam eden ikili görüşmeler birleşmeyle sonuçlandı. Kilit Global markası altında birleşen 3 dev şirket 25 bin yatak kapasitesi ile turizm sektöründeki dengelen değiştir di. 1 milyon 200 bin turist hedefi ile çalışmalara başlayan Kilit Global in ilk hedefi Rusya pazarı. 


KALİTEMİZ ORTADA 

Birleşmenin detayları hakkında Huıriyet'e konuşan Crystal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit. "Grubu muzun yatak kapasitesi 25 bin. Bu da Türkiye'nin en buyuk yatak kapasitesi anlamına geliyor. Bünyemizdeki otellerin kalitesi ortada. Ayrıca Tez Tour ve Biblio Globus'un Rusya'daki etkinliği tartışılamaz seviyede. Bu tabloya bakıldığında bu birleşmenin Turk turizmindeki kazanımı üst seviyelere taşıyacağım soyleyebilirim" dedi. 


GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK 

Otellerle kontratlar yapılmaya başlandığını söyleyen Kilit, "Hedeflerimiz buyudu. Uçak gücümüzü birleştiriyoruz. Ayrıca özellikle Rusya'da tanıtım...