22 / 05 / 2024

3. Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi

3. Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 23 Şubat tarihinde temeli atılacak yeni fuar kompleksiyle birlikte “dünyanın en büyük mermer fuarı”nın İzmir’de düzenleneceğini söyledi.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

TeamERA bu yıl 3 büyük ilde gerçekleşiyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul, yılsonu değerlendirme ve 2018 motivasyonu niteliğinde olan eğitim seminerlerini 3 büyük şehirde gerçekleştirecek. 

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

3. Havalimanı’nda inşaat tüm hızıyla sürüyor!

Uluslararası hava taşımacılığına yeni bir soluk getirecek İstanbul’un 3’üncü havalimanı, daha inşaat aşamasında farklı ülkelerden vatandaşların buluşma noktası oldu. İnşaatta halen 9 ülkeden toplam 466 yabancı işçi çalışıyor

Kahramanmaraş'ta 3.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İl, Afşin İlçesi'nde Şekerözü mevkinde yer alan mermer fabrikası ictadan satışa çıkarılıyor. Taşınmazın bedeli ile 3 milyon 881 bin 785 TL olarak belirlendi.

3. Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi Haberi

3. Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nin katkılarıyla TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “3. Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi" başladı. Kongrenin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, doğal taş sektöründe ihracat rakamlarının artmasıyla İzmir fuarcılığının mermer sektörünü kentte buluşturmasının paralel yürüdüğünü söyledi. Başkan Kocaoğlu, 2014 yılından itibaren tartışmasız dünyanın en önemli mermer fuarını yeni fuar alanında düzenlemek istediklerini kaydetti. 


Mermer ve doğal taş sektörünün problemlerinin bilimsel, teknik, idari ve hukuki yönden, ulusal ve uluslararası boyutta ayrıntılı olarak sunulup, irdeleneceği 3.Uluslararası Mermer ve Doğal Taşlar Kongresi’nin açılışına İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürü Mehmet Hamdi Yıldırım, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof....