28 / 04 / 2024

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonucu

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonucu

Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ve “Doğa” teması ile düzenlenen seramik karo tasarım yarışmasında, dereceye giren sekiz eser sahiplerini buldu.

Türkiye'de 2021 yılında 3 milyon 20 bin 416 tapu satış işlemi yapıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gayrimenkul hareketlerini etkilemediğini ve 2021'de toplamda 3 milyon 20 bin 416 satış işlemi yapıldığını kaydetti.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Gayrimenkulde 3 boyut dönemi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, vatandaşların e-Devlet üzerinden TAKBİS'e girerek konutunun içini ve dışını 3 boyutlu görebilme imkanına sahip olacağını söyledi.

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Sakarya'ya 3 yeni HES geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla havzasında hayata geçirilen Akçay Baraj Projesi’nde gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 3 yeni HES projesinin de müjdesini verdi...

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması son soru sorma tarihi 8 Ağustos!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Zeki Toçoğlu: 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik!

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik" dedi.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonucu Haberi

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonucu


Yurtbay Seramik’in “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ile seramik sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak, “tasarımcı” kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçlandı.


Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında, Prof. Ayşegül İzer (MSGSÜ GSF Grafik Tasarım Bölüm Başkanı), Prof. İnci Deniz Ilgın (Marmara Üniversitesi GSF Dekanı), Prof. Sevim Çizer (DEÜ GSF Seramik ve Cam Tasarımı Bölüm Başkanı), Tamer Nakışçı (Tasarımcı, Studio Nakışçı) ve Sinan Canpolat’tan (Mimar, Yurtbay Seramik Pazarlama Md. Yrd.) oluşan jüri, 307 projeyi inceledi. Yaptıkları kapsamlı değerlendirmeler sonucunda ödül grubunu belirleyen jüri, yarışmanın gördüğü yoğun ilgiden memnun kaldığını ifade etti. Doğa temasını seramik ile başarılı bir şekilde buluşturan, fikir ve tasarım olarak farkını ortaya koyan eser sahiplerinin geleceğe dair umut verdiğini belirtti.


19 Aralık’ta...