13 / 05 / 2024

31 ekim beyoğlu elektrik kesintisi ne kadar sürecek

31 ekim beyoğlu elektrik kesintisi ne kadar sürecek

31 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Beyoğlu’nda çökme tehlikesi olan binaya yıkım kararı!

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, 2 Ekim'de Beyoğlu'nda tahliye kararı verilen binanın çökme tehlikesine karşı yıkımına karar verildiğini duyurdu...

TOKİ Kahramanmaraş 624 konut ihalesi 31 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 31 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Yatay mimari için ilk adım Beyoğlu’nda atıldı!

”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesinin startını, Beyoğlu’nda Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atarak veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyoğlu değişiyor. Bir çekim merkezi haline geliyor.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 30 milyon TL'ye icradan satılık iş merkezi!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan kargir apartman nitelikli iş merkezi 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan iş merkezi için ilk ihale tarihi 5 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Beyoğlu konut yatırımcısına kazandırıyor!

Beyoğlu, konut yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bölgede yapılan yatırımın geri dönüşüm süresi 17 yıl olarak belirtiliyor. İstanbul’da bazı ilçelerde bu süre 31.5 yıla kadar yükseliyor. 

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

31 ekim beyoğlu elektrik kesintisi ne kadar sürecek Haberi

31 ekim beyoğlu elektrik kesintisi ne kadar sürecek


31 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 12:00 - 16:00

Kesinti Tarihi: 31.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Cihannüma Mah, Barbaros Bulvarı,Akdoğan Sok ve...