29 / 07 / 2024

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü

Tasarrufun önemini vurgulamak için her yıl kutlanan 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü kapsamında Dow Bina Çözümleri, binalarda yapılabilecek enerji tasarrufunun ekonomiye ve çevreye sağlayacağı faydaya dikkat çekti

Hurda fiyatları yerinde durmuyor! Hurdaya büyük zam geldi! 31 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Bugün bakır ve alüminyum hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 31 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı!

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle hava hallerinin orman yangınları açısından kritik olduğu dönemlerle sınırlı olmak üzere orman yangını için risk taşıyan bölgelerde 31 Ekim 2023 tarihine kadar orman alanlarına girişler yasaklandı.

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocakta en çok altın alan merkez bankası oldu! 

Dünya Altın Konseyi'nin (WGC) raporuna göre merkez bankaları ocak ayında net 31 ton altın satın alırken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocak ayında 23 ton altın alımıyla ilk sırada yer aldı.

Brent petrolde son durum! Beklenen zam kapıda! İşte 31 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı

Brent petrol haftanın ilk işlem günü düşüşe geçti. Akaryakıt fiyatlarını belirleyen brent petrolün dalgalı seyri ile beklenen zam da kapıya dayandı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 31 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Hurda fiyatları resmen dibe vurdu! 31 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, haftanın ilk işlem günü olan 31 Ekim 2022 Pazartesi günü de düşmeye devam ediyor. Gelen indirimle birlikte hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! Rakamları görenler kafayı yedi! 31 Ekim 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları bugün de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki düşüş resmen deprem etkisi yarattı. İşte 31 Ekim 2022 altın fiyatları güncel...

Dünya Bankası'ndan altın yatırımcısını üzecek tahmin. Ons fiyatı bu yıl ve gelecek yıl düşecek

Dünya Bankası, Emtia Piyasaları Görünüm Raporu'nun Ekim 2022 sayısını "Pandemi, Savaş, Resesyon: Alüminyum ve bakır fiyatlarının itici güçleri" başlığıyla yayımladı.

Garanti Bonus'tan dev fırsat! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanya düzenledi. Garanti'nin yaptığı açıklamaya göre kampanyanın başlangıç ve bitiş tarihi, 1-31 Ekim 2022 oldu. Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılacak!

Almanya'da açılışı yılan hikayesine dönen ve artık açılması beklenen Berlin Havalimanı'nın 31 Ekim'de açılacağı açıklandı. Havalimanına ilk taşınacak şirket ise Türk Hava Yolları (THY) olacak.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 31 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de başlıyor.

TOKİ Karabük orta gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü Haberi

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü

Binalarda kullanılan enerjinin yüzde 80 gibi büyük bir kısmının ısınma ve soğutma amaçlı harcandığını söyleyen Dow Bina Çözümleri Yapı Ürünleri Satış Müdürü Gökhun Kurt, ısı yalıtımıyla bu rakamın yarı yarıya azaltılabileceğini belirtti.


Yaşamımızı sürdürmek için ihtiyacımız olan enerji kaynakları, bilinçsizce kullanıldığı için hızla tükeniyor. Oysaki dünyanın sahip olduğu kaynaklar sınırsız ve kolay ulaşılabilir değil. Bu nedenle tasarruf büyük önem taşıyor. Enerji tasarrufunu evlerden başlayarak tüm ülkeye yaygınlaştırmak ise mümkün. Bunun için ilk adım, ısı yalıtımı. Isı yalıtımıyla evinizde kullandığınız enerjiyi yüzde 50 oranında azaltabilirsiniz.


31 Ekim Dünya Tasarruf Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Dow Bina Çözümleri Yapı Ürünleri Satış Müdürü Gökhun Kurt, “Enerji kaynaklarının hızla tükenmesiyle birlikte tüm dünya enerji tasarrufu için neler yapılabileceğini konuşmaya başladı. Bu konuda bireyler olarak bizlere de...