08 / 07 / 2024

32 virajlar

32 virajlar

Van-Başkale karayolu üzerinde bulunan ve "32 virajlar" olarak bilinen Güzeldere Geçidi, 400 milyon liralık yatırımla sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıkarılarak daha rahat ve güvenli bir yola dönüştürülecek...

Van İpekyolu'na 32 dönümlük park!

İpekyolu Belediyesi, ilçede 45 parkın yapımına devam ederken, kent merkezinde ise 32 dönümlük bir alanda yeni bir parkın yapımına başladı.

Türkiye’nin 32 milyon metrekaresi yabancı yatırımcının elinde!

Türkiye emlak piyasasına ilgileri her geçen gün artan yabancılar, yılın ilk 5 ayında 834 bin 436 metrekarelik taşınmaz aldı. Bugüne kadar aldıkları taşınmazın toplamı ise 32 milyon metrekareyi aştı.

Bursa Yenişehir'e 32 milyon TL'lik arıtma tesisi yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon lira harcanarak kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz şekilde bırakılmasını sağlayacak tesis kuruldu.

Bursa'da icradan 2 milyon 176 bin TL'ye satılık 32 daire!

Bursa İli İnegöl İlçesi'nde bulunan 32 adet daire İnegöl Belediye Başkanlığı tarfından 7 Temmuz 2015 günü saat 14:00'da kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

TOKİ Diyarbakır Sur'da 32 derslikli okul ihalesi bugün!

Diyarbakır ili Sur ilçesi Karaçalı Mah. 600 parsel 1 adet 32 derslikli Anadolu Lisesi (2004-51 RL) inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Özdilek AVM 32. yaşını kutluyor!

Bursa Yalova Yolu Özdilek AVM kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Çeşitli etkinlikler ve büyük indirimlerle kutlanan yıldönümünde 5000 kişilik pasta hazırlanarak müşterilerine ikram edildi.

Bandırma Edincik'te 12.8 milyon TL'ye satılık 32 tarla!

Bandırma Belediye Başkanlığı, Edincik Mahallesi'ndeki toplam yüzölçümleri 640.900 metrekare olan 32 tarlayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 12 milyon 818 bin TL olarak belirlenen tarlaların ihalesi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Konaklama sektörüne 1.32 milyar TL’lik yatırım teşviği!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Geliştirme Birimi’nin (AR-GE) derlediği verilere göre, 1,32 milyar TL’lik yatırım bütçesinin yüzde 36’sı Antalya’da harcanacak.

Yeşil GYO Yeşil Plaza'nın yarısını 32,3 milyon dolara aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeşil Plaza'nın 1/2'sini 32 milyon 340 milyon dolara aldı. İşte Yeşil GYO'nun yönetim kurulu kararı...

Meram'da 32 park hizmete açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 32 yeni park, düzenlen törenle hizmete açıldı. Fatma Toru, “Bunlarla birlikte Meram’ın yeşil dokusunu korumayı ve daha da artırmayı hedefledik." dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 32 milyon liralık yatırım yaptı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için 249 yeni hizmet aracı alımı yaparak 32 milyon liralık yatırım yaptı.

Konut satışları yüzde 32.4 arttı!

Konut satışlarında da ciddi bir canlılık görülüyor. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre Mart ayında satışlar bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 32.4 artarak 116 bin adete yükseldi.

Konya Meram'da 32 park 7 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı mahallelerine kazandırılan 32 yeni parkın toplu açılış töreni, 7 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek.

32 virajlar Haberi

32 virajlar

Van-Başkale karayolu üzerinde bulunan ve araçla 45 dakikalık zorlu tırmanış gerektiren Güzeldere Geçidi güvenli bir yola dönüştürülüyor.



Van-Başkale karayolu üzerinde bulunan ve "32 virajlar" olarak bilinen Güzeldere Geçidi, 400 milyon liralık yatırımla sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıkarılarak daha rahat ve güvenli bir yola dönüştürülecek.




İran ile yapılan sınır ticaretinde hayati önem taşıyan ve Esendere Sınır Kapısı'na giden araçların geçiş noktasındaki yolda uygulanacak proje, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlandı. Van-Başkale karayolunun 80'inci kilometresinde yer alan, keskin ve zorlu virajlarıyla özellikle kış mevsiminde çok sayıda ölümlü trafik kazasına neden olan 2 bin 730 metre rakımlı Güzeldere Geçidi'ne 3 kilometre uzunluğunda çift şeritli iki tünel inşaa edilecek.


Sürücülerin daha güvenli yolculuk yapmasına imkan sağlayacak projenin tamamlanmasıyla büyük araçların 45 dakika süren zorlu tırmanışı...