01 / 05 / 2024

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

BES’e katılımlar hızla artıyor. Fon büyüklüğü 433 milyara ulaştı

Katılımcıların ödediği fon tutarı ve devlet katkısıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)  toplam büyüklüğü 400 milyar 74 milyon lirayı buldu. 33 milyar 330,2 milyon liralık toplam fon büyüklüğü ile sistemde toplam büyüklük 2022 yılında 433 milyar 404,2 milyon lira oldu

Bankacılık sektörünün net karı 33,96 milyar TL oldu! Resmen 5 katı aştı! 

Bankacılık sektörünün net kârı Eylül 2022'de 33,96 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti. Bankalar, 9 aylık dönemde ise yüzde 402 yükselişle 286 milyar Türk Lirası kar elde etti. Geçtiğimiz senenin aynı döneminde sektörün kârı 56,9 milyar TL olarak belirlenmişti. İşte ayrıntılar...

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 215 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDEVKS22186 ISIN kodlu, 33 gün vadeli, 215 milyon TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama 215 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS22186 ISIN kodlu, 33 gün vadeli, 215 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama 153.3 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 33 gün vadeli, 153 milyon 343 bin TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım 33. şubesini Aksaray'da açtı!

Türkiye'de emlakçılık anlayışına yeni bir soluk getiren Emlak Katılım, yeni şubesini Aksaray'da açtı.

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Facebook, San Fransisko’da 35 milyon dolara 33 kat ofis kiraladı!

Facebook, 35 milyon dolar ödeyerek San Fransisko’nun göbeğindeki dev bir gökdelen 181 Fremont'un 33 katını kiraladı.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition Haberi

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.


Estetik ve teknolojiyi bir araya getiren eşsiz tasarımı, Karadeniz'den Marmara'ya muhteşem panoramik Boğaz manzarası ve şehrin tam ortasındaki konumuyla İstanbul'un en güzel rezidans, ofis ve yaşam merkezi Çiftçi Towers'da hareket başlıyor.


Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinlik ve davetlerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Projenin 33. katında yer alacak "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da iş, sanat, kültür ve eğlence hayatının bir araya geleceği farklı bir deneyim kurgulanıyor.


Küratörlüğü Neslihan Işık tarafından gerçekleştirilen, limited edition tasarım...