28 / 07 / 2024

333 Ankara nereye yapılacak

333 Ankara nereye yapılacak

Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak 333 Ankara projesinin fotoğrafları yayınlandı. 360 derece panaromik Ankara manzarasına sahip olacak projede konutlar, ofisler ve otel seçenekleri yer alacak

Kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanında İstanbul ve Ankara'dan sonraki şehir şaşırttı!

2024 Mart ayında perakende ciro endeksi, 2023 yılının Mart ayına göre nominal olarak yüzde 96,5 artış gösterirken,  mega kent İstanbul 333,63 m²/1000 kişi ile en büyük piyasa olurken, onu 299,60 m²/1000 kişi ile Ankara ve 273,26 m²/1000 kişi ile Bolu takip etti.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ankara'nın yeni stadı nereye inşa edilecek?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da yapılması planlanan yeni stadyumla ilgili başkentlilere müjde verdi. Bakan Çağatay Kılıç, yeni stadyumun 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu yere inşa edileceğini söyledi.

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı?

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı? Ankara Hayvanat Bahçesi Ankapark-Temapark projesi kapsamında Atatürk Orman Çiftliği içindeki yerinden taşınıyor. Peki inşaatı henüz başlamayan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin yeni yeri nerede?

Ankara'da nereye yatırım yapmalı? Değeri yükselen bölgeler...

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılıyor?

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşınacak? Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak? Hayvanat Bahçesi Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde nerede? Ankara Hayvanat Bahçesi Müdürü kimdir? Ankara Hayvanat Bahçesi giriş ücretleri kaç TL?

333 Ankara projesinin detayları açıklandı! İlk görseller!

Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak 333 Ankara projesinin fotoğrafları yayınlandı. 360 derece panaromik Ankara manzarasına sahip olacak projede konutlar, ofisler ve otel seçenekleri yer alacak

Ankara Sincan metrosu güzergahı!

Ankara Sincan metrosu güzergahı üzerindeki istasyonlar hangileri? Ankara Sincan metrosu durakları hangileri? Ankara Sincan metrosu durak ve istasyonları neler? Ankara Sincan metrosu güzergahı nereden nereye kadar? İşte Ankara Sincan metrosu!

TOKİ Ankara Çıplaklı 2.etapta başvuru için son 2 gün!

11 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ankara Çıplaklı 2.etap projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 39 bin 333 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları'nda başvuru dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 333 konut için başvuru dönemi başladı...

333 Ankara nereye yapılacak Haberi

333 Ankara nereye yapılacak

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, yapmayı planladığı 18 projesinden bahsetmişti. Bu projelerin arasında 333 Ankara projesi de yer alıyor. 


333 Ankara'nın bir kısım detayları ve fotoğrafları belli oldu. 333 metre yükseliğinde yapılacak 333 Ankara; Avrupa'nın en yüksek binası olması planlanıyor. 


333 Ankara projesinde konutlar, otel, ticari alanlar ve restoranlar bulunacak. Ankara'nın yeni kent imgesi olarak duyurulan proje; sarmal formu sayesinde Ankara'yı 360 derece panaromik seyir imkanı sunulacak. 


333 Ankara projesinde diyagrid motif çelik taşıyıcı sistem uygulanacak. 333 Ankara projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir arazi üzerinde inşa edilecek. 


Kat karşılığı hayata geçirilecek olan 333 Ankara projesinde toplam 105 bin 823 metrekarelik kullanım alanı sağlanacak. Yeşil teraslar ve sosyal alanların yer alacağı 333 Ankara projesinde zeminde yeşil çatı tasarımlı 13...