06 / 05 / 2024

34 İnşaat adres

34 İnşaat adres

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Bayraklı tarafından kuruldu. 

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Taş tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

34 İnşaat adres Haberi

34 İnşaat adres

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Bayraklı tarafından kuruldu. 

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri demir bakır kum çakıl mıcır çimento kireçtuğla kiremit seramik çini fayans karo mozaik mamulleri tuğlataş mermer yer döşemeleri boya nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı satımı ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak bayilikler ve mümessillikler almak kendine bağlı bayilikler kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: 100.Yıl Mah.2252.Sok.L Blk. Apt.N.3/304 Bağcılar