15 / 05 / 2024

37. Turkey Build Fuarı

37. Turkey Build Fuarı

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk dedi...

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Yapı Fuarı'nda 1.250 firma yapı malzemeleri tanıttı!

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar Turkey Build 38. Yapı Fuarı, sektör oyuncularını İstanbul’da ağırladı..

Yapı malzemeleri ihracatında yeni strateji geliştirildi!

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı. İlk uygulaması İstanbul’da Turkey Build 38. Yapı Fuarı'nda gerçekleşti.

İdris Güllüce: 37 ilde riskli alan ilan edildi!

İdris Güllüce, 37 ilde 106 adet Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edildiğini ifade ederek "Alanda 386.269 adet bağımsız birim bulunmakta 1.058.172 kişi yasamaktadır" dedi...

Sakarya'nın ihracatı yüzde 37,8 azaldı!

Geçen yıl ağustosta 218 milyon 57 bin 98 dolarlık ihracat yapan kent, dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 37,8 azaltarak 135 milyon 616 bin 45 dolara düşürdü.

MS Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Mustafa Suyolcu, Sedef Mengi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu.

All Energy Turkey 2014 toplantısı gerçekleştirildi!

All Energy Turkey 2014 toplantısı gerçekleştirildi. Enerji piyasasının önde gelen isimleri, enerji piyasasının bu vizyona uygun olarak düzenlenmesi için Türkiye’nin gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.

All Energy Turkey basın toplantısı yarın!

All Energy Turkey, 2014 ile ilgili daha detaylı bilgi paylaşmak üzere basın mensuplarını 19 Ağustos 2014 Salı günü İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısında bir araya getiriyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 37 bin liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 61 adet konut satılıyor. TOKİ Mamak fiyatları 37 bin liradan başlıyor.

State Corps Turkey İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

State Corps Turkey İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 300 bin TL sermaye ile Abdul Majeed Fana İstanbul Ataşehir Yenisahra'da kuruldu.

Retfund Turkey Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Retfund Turkey Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile kuruldu. Retfund Turkey Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi'nin müdürü Franck Ruimy...

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Kruvaziyer turizminde Akdeniz limanlarında yüzde 37'lik düşüş var!

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, yaptığı açıklamada, Akdeniz Otelciler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kruvaziyer gemi seferlerinde Akdeniz ve Ege limanlarında yüzde 37'lik bir düşüş olduğunu söyledi.

37. Turkey Build Fuarı Haberi

37. Turkey Build Fuarı

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri, İstanbul'da düzenlenen 37. Turkey Build Fuarını ziyaret etti, sektördeki son gelişmeleri yerinde gördü. Dünyanın yapı malzemeleri konusundaki en büyük 5 etkinliğinden biri olan fuara bin 150 firmanın katıldığını ve 110 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, "Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk. Bu tür organizasyonlarla inşaat sektörüne ivme kazandırıp, Denizli ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.



Hürriyet...