26 / 07 / 2024

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Er imzasıyla kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mertoğlu ve Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi ne durumda?

Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 37 projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Kargın İnşaat'tan Ankara Etimesgut'a 417 konutluk yeni proje!

Kargın İnşaat, Ankara Etimesgut'taki yeni projesi için düğmeye bastı. İnşaat çalışmalarına 2018'de başlanılacak proje 417 konut ve 37 dükkandan meydana geliyor..

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Er imzasıyla kuruldu.

Temmuz'da bireysel kredilerin yüzde 37.4'ünü konut kredileri oluşturdu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi Aylık Bülteninin temmuz sayısı yayımlandı.Temmuz ayı itibarıyla bireysel kredilerin yüzde 37,4'ünü konut kredileri oluşturdu.

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Er imzasıyla kuruldu. 


37 Umer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, iş yeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları,yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak,satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. b-Her türlü yol, köprü, baraj, hava alanı, sulama tesisleri, rıhtımlar,limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri,hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. c-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve hükmi şahıslara satmak üzerehukuki, mali...