17 / 05 / 2024

39Kent1İstanbul Programı başladı mı

39Kent1İstanbul Programı başladı mı

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı A. Faruk Göksu tarafından 1 yıl önce kurulan Kentsel Vizyon Platformu, '39Kent1İstanbul Programı'nı başlattı...

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı başladı!

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı. Sertifika programının programına katılım ücreti 4 bin TL + yüzde 8 KDV. 

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı'nın başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

Cazibe Merkezleri Programı meyvelerini vermeye başladı!

AK Parti hükümetince şehirler arasında gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak amacıyla 23 ilde uygulanmaya başlayan "Cazibe Merkezleri Programı" ilk meyvelerini vermeye başladı

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları başladı!

GİSP ve YTÜ ortaklığında düzenlenecek Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları başladı.

Cazibe Merkezleri Programı başvuruları başladı!

Başbakan Yıldırım tarafından 23 ili kapsayan yatırımcılara yönelik destek açıklamasının ardından Cazibe Merkezleri Programı'na başvuruların başladığı bildirildi.

İzmir'de Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bilinçli, kalifiye, uzman kadronun yetiştirilmesi ve kentsel dönüşümde bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılmasına yönelik "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı" sertifika eğitim programı başlatıldı.

BTO'da kentsel dönüşüm uzmanlığı sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası (BTO), İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

Balıkesir kentsel dönüşüm sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

8. Çelik Köprüler Sempozyumu başladı!

Yapısal çelik sektörünün önemli temsilcilerini buluşturan "8. Çelik Köprüler Sempozyumu" İstanbul'da başladı. Türk Yapısal Çelik Derneğinden (TUCSA) yapılan açıklamaya göre, yapısal çelik sektörünün kalbi üç gün boyunca İstanbul'da atacak.

Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

39Kent1İstanbul Programı başladı mı Haberi

39Kent1İstanbul Programı başladı mı

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı A. Faruk Göksu tarafından 1 yıl önce kurulan Kentsel Vizyon Platformu, '39Kent1İstanbul Programı'nı başlattı. Programla, her biri Anadolu ve Avrupa kentlerinin birçoğundan daha büyük olan  İstanbul  ilçelerinin mekansal strateji planları hazırlanarak; yeni dönüşüm sürecinde farklılıklar ortaya konulacak, yeni planlama yaklaşımı ve kent modellerinin geliştirilmesine katkı...