18 / 05 / 2024

39Kent1İstanbul Programı ne zaman

39Kent1İstanbul Programı ne zaman

17 Ağustos 2013 tarihinde, kurulan “Kentsel Vizyon Platformu”, kuruluşunun 2. yılında ‘39Kent1İstanbul Programı’ nı yeni bir çağrı ile başlatıyor. 39Kent1İstanbul Programı 'nın detayları yarın paylaşılacak.

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu?

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu? sorularının yanıtı aranıyor. İşte merak edilen detaylar!

Aile Destek Programı sonucu açıklandı mı? Aile Destek Programı ne zaman yatacak?

Aile Destek Programı sonucu ve Aile Destek Programı ödeneğinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

39Kent1İstanbul Programı ne zaman Haberi

39Kent1İstanbul Programı ne zaman

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Şehir Plancısı A.Faruk Göksu tarafından, 17 Ağustos 2013 tarihinde, kurulan “Kentsel Vizyon Platformu”, kuruluşunun 2. yılında ‘39Kent1İstanbul Programı’nı yeni bir çağrı ile başlatıyor.


Her biri Avrupa ve Anadolu kentlerinin birçoğundan büyük olan İstanbul’un 39 ilçesinin farklılık gösteren dinamiklerini ortaya çıkarmak ve İstanbul ortak vizyonu çerçevesinde imar planlarına altlık oluşturacak dönüşüm stratejilerini mekânsal gelişim şemaları haline getirmeyi amaçlayan ‘39Kent1İstanbul’ programı ile tartışmaya açılacaktır. 39Kent1İstanbul Programı yarın...