06 / 05 / 2024

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!



Her ay belirlenmiş olan tarihlerde maddi durumu elverişsiz olan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, aile destek programı ödemelerinde sona doğru yaklaşıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programında ihtiyaç sahibi olan ailelere bu ay toplamda 4,5 milyar TL ödeme yapıldığını ifade edildi.

Türkiye Aile Destek Programı ile 3,5 milyon haneye kadar ulaşıldı ve bu vatandaşların gelirlerine bakılarak da 850 TL ile 1.250 TL arasında ödeme yapıldı. Peki, “Aile destek programı ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön