03 / 05 / 2024

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yaşar, Saliha Işık, Selahaddin Torun tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kılıçaslan Terlemez tarafından kuruldu.

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi üsküdar'da yapıldı. 

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İrem Seda Sarımehmet tarafından kuruldu. 

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

DC Asa Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DC Asa Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Palut tarafından kuruldu.

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yaşar, Saliha Işık, Selahaddin Torun tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


3A Yapısal Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, 6. Sokak, No:30...