06 / 05 / 2024

3.havalimanı arsa fiyatları etkisi

3.havalimanı arsa fiyatları etkisi

Avrupa yakasındaki konut projelerine 3. Havalimanı damga vurdu. Eyüp, Arnavutköy, Çatalca ve Başakşehir projeden en çok etkilenen semtler oldu...

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Yeni Havalimanı arsa fiyatlarını uçuracak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 3 gün kala havalimanına yakın olan 8 mahallede de heyecan tavan yaptı. bugün 700 TL olan metrekare birim fiyatlarının ise açılışın ardından yüzde 30 artışla bin TL'ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

3. Havalimanı yatırımcı paratoneri oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’u dünyanın transit merkezi yapacak. Yerli yabancı birçok yatırımcı, 3. Havalimanı çevresinde arsa arayışına başladı.

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

İnşaat çalışmalarına hızla devam edilen ve ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan 3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi. Uçak bileti fiyatlarının yeni havalimanı ile birlikte büyük oranda düşmesi bekleniyor.

3. Havalimanı çevresinde konut ve kira fiyatları yükselişe geçti!

3. Havalimanın 29 Ekim 2018 tarihinde açılacağının duyurulması ile havalimanı personelinin konut sorunu ortaya çıktı. 3. Havalimanı çalışanları kiralık ev bulmakta zorlanıyor.

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

3.havalimanı arsa fiyatları etkisi Haberi

3.havalimanı arsa fiyatları etkisi

SON günlerde İstanbul'un taşı toprağı altın demek çok da yanlış olmaz. Neredeyse her gayrimenkul yatırımı kısa zamanda kazanç getirmeye başladı. Yeni metro çalışmalarının İstanbul'un dört bir yanını sarması, 3. Köprü, 3. Havalimanı, tüp geçit, Marmaray ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin gündeme oturması gayrimenkul piyasasını daha da hareketlendirdi. 


Özellikle yeni ulaşım projelerinin geçtiği hatlar ve çevrelerinde gayrimenkul fiyatları arttıkça arttı. 

Eva Gayrimenkul Değerleme'den Lisanslı Değerleme Uzmanı Deniz Şahinkaya'nın raporuna göre, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul Projesinin açıklanmasıyla çevre ilçelerdeki ve bağlantı yolları üzerindeki arsaların değerleri birkaç misline katlandı. 


Arnavutköy, Eyüp, Çatalca ve hatta Başakşehir 3. Havalimanı projesinden en çok etkilenen ilçeler arasında. Arnavutköy ve Eyüp ilçeleri havalimanı projesine komşu olmalarından ötürü projenin net yeri açıklanmadan önce de arsa fiyatları katlanmıştı. Proje netleşip,...