15 / 06 / 2024

3.havalimanı iptal başvurusu

3.havalimanı iptal başvurusu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında 3. Havalimanı ihalesinin iptali için Danıştay’a başvuracaklarını söyledi...

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

3 binden fazla bekçi alımı için başvurular başladı! 81 ilde bekçi alımı yapılacak! Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Polis Akademisi Başkanlığı 3 binden fazla bekçi alacağını açıkladı. Peki bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Manuş Baba 3. havalimanı konserlerini iptal etti!

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

3 soruda imar barışı 2018 başvurusu nasıl yapılacak?

İmar barışı başvuruları e-devlet üzerinden ve İl Müdürlüklerinden alınmaya başlandı. Peki, 3 soruda imar barışı 2018 başvurusu nasıl yapılacak?

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

3. Havalimanı dolgu çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda 3. Havalimanı dolgu projesi için başlatılan ÇED başvurusu sonuçlandı. Proje için "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı alındı..

3.havalimanı iptal başvurusu Haberi

3.havalimanı iptal başvurusu

Projeye ilişkin ihale aşamasında birçok hukuka aykırılıklar tespit edildiğini iddia eden Erdoğdu, ÇED raporlarına dikkat çekerek şöyle dedi:


“Mart 2013 tarihli ÇED raporunda göl ve gölet olarak belirtilen alanlar Nisan ayındaki raporda su birikintisi olarak gösterilmiştir. 


Mart ayındaki ÇED raporunda proje alanında 2 milyon 513 bin 341 ağaç olduğu, bu ağaçların 657 bin 950’sinin kesilmesinin zaruri olduğu kalan 1 milyon 855 bin 391 ağacın ise taşınabileceği ifade edilmiştir. Nisan ayındaki ÇED raporunda bununla ilgili bilgi bulunmamaktadır. 1 milyon 855 bin ağacın taşınması fiilen ve teknik olarak mümkün değildir. ÇED raporu tutarsız, bilimsel gerçeklere aykırı verilerle doludur. Ayrıca yapılan ihaleyle alakalı Rekabet Kanuna da aykırılıklar tespit ettik. İhalenin 3996 sayılı kanunda belirtilen ihale usullerini ve ihale ilkelerine uyulmadan yapıldığıdır. İhale sırasında yöntem...