07 / 05 / 2024

3m etkinlikleri

3m etkinlikleri

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Besim Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

3m etkinlikleri Haberi

3m etkinlikleri

3M’in desteklediği etkinlikte konferansların yanı sıra ünlü tasarımcı ve mimarların ürettikleri mekânsal örneklemeler de yer alacak.  İç mimar Yalın Tan ve Jeyan Ülkü’nün, camın renginin farklı bakış açılarına ve ışığın durumuna göre değişmesini sağlayan 3M Dichroic cam filminden oluşturduğu etkileyici tematik tasarım da ziyaretçilerle buluşacak.

Mekânsal iletişim ve tasarım alanında yeni yaklaşımlar sunmak üzere, Terminal Design tarafından, 3M katkılarıyla düzenlenen “Mekân ve Olasılıklar” etkinliği, 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’nda gerçekleştirilecek.


İlk gün "Perakendede Mekânsal Yaklaşımlar", ikinci gün "Müze ve Sergilemede Kurgu", üçüncü gün ise "Mekânsal İletişimde Araçlar" temalarına odaklanacak ve alanında dünyaca ünlü isimlerin konuşmacı olacağı konferanslara ev sahipliği yapacak olan “Mekân ve Olasılıklar”da, ayrıca Atila Kuzu ve Levent Çırpıcı, Aziz Sarıyer, Durmuş Dilekçi ve Salih Küçüktuna, Nilüfer Kozikoğlu, Yalın...