07 / 05 / 2024

3M mimari etkinlikleri

3M mimari etkinlikleri

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

3M yenilikçi çözümler içeren mimari dekorasyon ürünleri sunuyor!

3M bu yıl Türkiye’de mimarlık, iç mimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturan en önemli etkinlikleriden bir olan YEM “2D1 Tasarım Toplantıları- Kimlik Değiştiren Yapılar” etkinliğine sponsor oldu.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

TOKİ ve Emlak Konut GYO'dan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

TOKİ ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

TOKİ ve Emlak Konut’tan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek.

Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor!

Sürdürülebilir mimarlığın bir parçası olan dikey bahçeler, kentleşmenin giderek artış gösterdiği günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3M, 10. kez Energy Star Ödülü’ne layık görüldü!

3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes, “3M olarak operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve karşılığını da alıyoruz” dedi.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Emel Balcı: Firmaların mimari açıdan profesyonel destek alması gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı konuşmasında konut projelerini mimari açıdan ve dekorasyon açısından ele aldı....

Çiğli'nin mimari yapısı konuşuldu!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

3M, Winterthur Technology Group'u satın aldı!

450 milyon dolara bünyesine kattığı Winterthur ile gücünü daha da artıran 3M Aşındırıcı Sistemler Birimi, hem dünya çapında hem de Türkiye’de aşındırıcılar pazarının önde gelenleri arasında yer alıyor.

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

3M mimari etkinlikleri Haberi

3M mimari etkinlikleri

3M’in desteklediği etkinlikte konferansların yanı sıra ünlü tasarımcı ve mimarların ürettikleri mekânsal örneklemeler de yer alacak.  İç mimar Yalın Tan ve Jeyan Ülkü’nün, camın renginin farklı bakış açılarına ve ışığın durumuna göre değişmesini sağlayan 3M Dichroic cam filminden oluşturduğu etkileyici tematik tasarım da ziyaretçilerle buluşacak.

Mekânsal iletişim ve tasarım alanında yeni yaklaşımlar sunmak üzere, Terminal Design tarafından, 3M katkılarıyla düzenlenen “Mekân ve Olasılıklar” etkinliği, 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’nda gerçekleştirilecek.


İlk gün "Perakendede Mekânsal Yaklaşımlar", ikinci gün "Müze ve Sergilemede Kurgu", üçüncü gün ise "Mekânsal İletişimde Araçlar" temalarına odaklanacak ve alanında dünyaca ünlü isimlerin konuşmacı olacağı konferanslara ev sahipliği yapacak olan “Mekân ve Olasılıklar”da, ayrıca Atila Kuzu ve Levent Çırpıcı, Aziz Sarıyer, Durmuş Dilekçi ve Salih Küçüktuna, Nilüfer Kozikoğlu, Yalın...