09 / 05 / 2024

3M şirketi

3M şirketi

ABD’li dev 3M, 500 milyon dolarlık yatırımı için gün sayıyor. Genel Müdür Mert Büyükyazgan, “Merkezin Türkiye ile hiçbir kırmızı çizgisi yok. Sonunda bu yatırımı getireceğiz” dedi

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Besim Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

3M İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Eke tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

3M Kent Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Kent Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Atatürk Caddesi, Dap Centro Futura B2 Blok'ta kuruldu.

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

3M Tasarım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Tasarım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yener Mızrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Beylikdüzü, OSB Mahallesi, Birlik Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

3M'den Çorlu'ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Amerikalı inovasyon şirketi 3M, Çorlu'ya 500 milyon dolar değerinde üretim tesisi kuruyor...

3M şirketi Haberi

3M şirketi

100 yıllık geçmişe sahip ABD'li 3M, Türkiye'yi Avrupa'da büyümek istediği 3 pazardan biri 'super hub' olarak konumlandırdı. 29 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren ve en büyük 500 ihracatçı arasında yer alan firma, Çorlu'da yeni bir tesis yatırımı için gün sayıyor. Merkezin terör olaylarından dolayı bu yatırımdan vazgeçmesinin söz konusu olmadığını söyleyen 3M Türkiye Genel Müdürü Mert Büyükyazgan, "Yatırımın süresi konjonktürle alakalı. Şu an itibarıyla kırmızı çizgisinin olmadığını söyleyebilirim" dedi. Aralık ayında bu göreve getirilen Büyükyazgan ile dünya devinin Türkiye planlarını konuştuk.


 Bölgemiz ve ülkede yaşanan terör saldırısı Amerika'daki merkezin Türkiye'ye bakışını değiştirdi mi?

'Super hub'un Çorlu'ya kurulmasının ardından 500 milyon dolarlık yatırım planı devreye alındı. Süresi konjonktürle alakalı. Artık Türkiye olarak başka bir ligdeyiz. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dolmabahçe'de yabancı şirketlerin CEO'larıyla yaptığı...