28 / 04 / 2024

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 Perşembe günü WOW Convention Center’da yapılacak törenle açılacak

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Nisan ayında yüzde 20,4 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller merakla beklenen nisan ayına ilişkin ulusal konut fiyat endeksi verilerini resmen yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ulusal Konut Fiyat Endeksi, nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 20,4'lük artış gösterdi.

Zorlu Enerji'nin kira sertifikasının 4.kupon faizi yüzde 5,5394!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji'nin 200 milyon 100 bin TL tutarlı kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5394 olarak kesinleştirildi...

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konutta dönüşümden 10 milyar dolarlık tasarruf sağlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın açılışında, Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Bursa Yıldırım'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldığı ‘4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı

Kağıthane'nin çehresi dönüşümle değişti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, konuşmacı olarak katıldığı ''4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı Haberi

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı



Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 Perşembe günü WOW Convention Center’da yapılacak törenle açılacak. 


“Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir” teması altında gerçekleşecek UEVF 2013 kapsamında yapılacak çeşitli oturum ve panellerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak. Forumun amacı toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasını sağlamak.


Ülkemizde 1981 yılından bu yana aralıksız kutlanan Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerden biri olan UEVF 2013 - 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBMM, Sanayi, Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu...