29 / 04 / 2024

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.



Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi
A enerji sınıfı içerisinde yer alan solo kullanım şekline sahip Simfer 1241 Tamboy Fırın, 6 farklı pişirme fonksiyonuyla ilgi çeker.Fırın aynı zamanda ocak olarakta kullanılır. Geniş aileler için ideal kullanıma sahip olan ürünün hem ocağı hemde fırını aynı anda kullanılabilir.

Simfer 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ocak fırın kullanmayı sevenler için kolay temizlenebilir olarak geliştirilmiştir. Derin tepsisi büyük sofralarınızı kolaylıkla hazırlamanızı sağlarken, turbo fan özelliği yemeklerinizi eşit şekilde pişirmenize yardımcı olur. 4 gazlı ocak gözü bulanan fırın, paslanmaz çelik yüzeyi ile uzun süre kullanım imkanı elde etmenizi sağlar.

Simfer 1241 Tamboy Fırın, kullanım talimatlarına uygun olarak bağlanmalı ve kullanıma hazır hale getirilmelidir. Fırında pişireceğiniz yemeğe göre fırın üzerinde yer alan dijital ekrandan programı ayarlayarak doğru bir kullanım sağlayabilirsiniz. 

Bununla birlikte pürüzsüz yüzeye sahip slot tepsisini kurabiye, börek ya da poğaça gibi farklı yemekler için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yemek yapmak için fırını kullanırken ocakta da aynı anda 4 farklı yemek pişirebilirsiniz. 

Simfer 1241 Tamboy Fırının sahip olduğu Low-E cam özelliği, fırın içinin sıcak kalmasını sağlarken camın ısınmasını engelleyerek olası çatlama ve kırılma gibi tehlike oluşturabilecek sorunların da önüne geçer.

Yemek yapma ve ya ısıtma işlevlerinin yanı sıra buz çözme özelliğide olan fırında, hızlı bir şekilde donuk yiyeceklerinizi çözerek pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz. Güvenlikte yemeklerin zamanında pişmesi kadar önemlidir.Simfer 1241 Tamboy Fırında bulunan gaz kesme emniyeti sayesinde ocağınız çeşitli sebeplerden dolayı söndüğünde, gazın otomatik olarak kesilmesini sağlar. Böylece, aileniz ile birlikte mutfağınız güvende olur.

Peki Simfer tamboy fırının sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön