04 / 05 / 2024

4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı

4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı

Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle dijital seramik baskı makinesi alan işletmeci, bölgede son dönemde kullanımı yaygınlaşan 3 boyutlu seramikleri odalara taşıyor.

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını 4 Ekim'de açıyor.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 4 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Erdem Kukaracı ve Sinan Demir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

4. Proje ve Yapım Yönetimi 3-5 Kasım'da!

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 3 - 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre, ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı Haberi

4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı

Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle dijital seramik baskı makinesi alan işletmeci, bölgede son dönemde yaygınlaşan 3 boyutlu seramikleri odalara taşıyor.


Malatya Büyükşehir Belediyesince açılışı gerçekleştirilen 4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nda birbirinden farklı baskılı seramikleri ziyaretçilerin beğenisine sunan işletmeci Ramazan Çitil, 2005 yılından bu yana yürüttüğü yapı seramik işine müşterilerinin talepleri doğrultusunda bu yıl 3 boyutlu seramikleri de ekledi.


İnşaat firmalarının dijital baskı taleplerinin başlaması üzerine geçen yıl Bölgesel Kalkınma Projesiyle Fırat Kalkınma Ajansından hibe desteği almaya hak kazanan Çitil, çalışmalarıyla sadece Malatya'nın değil Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki firma ve vatandaşların da taleplerini karşılıyor.


Çitil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapı dekorasyon sektöründe 10 yıldır seramik ürettiklerini söyledi.


Geçen yıla kadar her mesken ve binada kullanılan standart seramik üretimiyle uğraşırken, inşaat firmalarından gelen talep...