29 / 04 / 2024

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.



OrmanYaka projesi, Ege Yapı ve Mona Yapı ile iş birliğinde 37 bin metrekare arsada, çam ormanlarının arasında, arazi eğimine uyumlu yerleşimi ile her katında müstakil ev rahatlığı sunuyor. 15 bloktan oluaşan ve toplam 150 daire ve 16 ticari ünitenin satışa çıktığı projede, her blok 3-4 kat olacak şekilde tasarlandı.

ORMANYAKA'DA DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Ormanyaka'da daire tiplerinin 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerde tasarlandı.  ‘OrmanYaka’ projesi doğanın içinde, 3-4 katlı bloklarda, doğal malzemelerin kullanıldığı, sunduğu geniş bahçe ve teras alanlarıyla müstakil bir yaşam alanı sunuyor.

Ormanyaka'da daire fiyatları 11 milyon liradan başlıyor. Ödeme koşullarına göre  çeşitli fırsatlar sunuluyor.

Ormanyaka projesinde doğaya zarar vermeden ekolojik dengeyi koruyarak seçilen; ahşap, doğal taş ve metal
peyzaj ürünleri yaşlandıkça değerlenen doğal malzemelere yer veriliyor. Projede teslimler 2025 aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

3 KATLI MÜSTAKİL BİR YAŞAM SUNUYOR!

Ormanyaka projesinde çam ormanlarıyla sarılmış doğanın içinde bir yaşam sunduklarını ifade eden Ege Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Didem Güneş, “OrmanYaka projemiz az katlı mimari anlayışıyla geliştirilen bir projede yaşamak ve yatırım yapmak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor.

Bu projede hem çam ağaçlarının oksijen dolu havasıyla güne başlamak hem de iş alanlarına yakın konumda olmasıyla şehirden kopmadan yaşamak mümkün. OrmanYaka, şehrin yorucu temposundan uzak, tertemiz havası ile insan ömrünü uzatan çam ormanları içinde 3 katlı müstakil bir yaşam sunuyor. Projede sosyal donatıları, peyzaj alanları, ticari üniteleri ve meydanları modern mimari ile tasarlayarak tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan sosyalleşebileceği bir form yaratıyoruz. Bloklardaki üst katlarda terasları ayrı bir yaşam alanına göre dizayn ettik.

Burada da yine çam ormanlarının muhteşem havasından ve gün ışığından maksimum faydalanarak sağlıklı ev
konseptinin bir parçasını oluşturduk. Arazideki küçük kot farklılıkları ile bahçe ve teras alanlarının özgünlüğünü devam ettirmesini sağlıyoruz” dedi.

Ormanyaka’da; akıllı bina sistemleri ile aydınlatma ve ısınmayı sistem ve sensörlerle entegre ederek kullanıcının giderlerini minimuma indirmeyi amaçlanıyor. Yapı içine giren doğal ışığı artırmak için geniş pencereler ile ısıtma ve soğutma yüklerini minimize etmek için güneş kontrollü camlar seçildi. Doğaya yapılacak karbon salınımının azaltılması için projede elektrikli araç şarj istasyonları da yer alıyor.

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

ORMANYAKA SOSYAL DONATILARI NELER?

Projenin yüzde 75’i peyzaj alanlarına ayrılan Ormanyaka’da yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, spor sahası, açık yüzme havuzu, açık çocuk yüzme havuzu, süs havuzları ve çeşitli oturma alanları gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor.

Arazinin kot farklılıklarını çok iyideğerlendirerek muhteşem manzarasını ve yeşili tüm alanlarda değerlendiren mimari yaklaşımlar ile sosyal tesisler, fitness alanları, market, kafeler, restoranlar gibi alanlar sunan Ormanyaka, yürüyüş parkurlarını orman yolu ile bütünleştiriyor.

ORMANYAKA PROJESİ NEREDE?

Ormanyaka projesi, İstanbul Havalimanı’na 35 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika, Avrasya Tüneli, Şile Otoyolu ve 3 ana köprü güzergahına 25 dakika mesafede yer alıyor. Proje aynı zamanda bölgedeki prestijli eğitim kurumları, spor tesisleri ve hastanelere olan yakınlığıyla da öne çıkıyor.

WEB: https://www.egeyapi.com/

TEL:444 5 343

Ege Yapı Ormanyaka nerede? Ormanyaka konut projesinde yaşam ne zaman başlayacak?

 


Geri Dön