27 / 04 / 2024

Victorias Secret, Al Shaya ve Park Bravo ortaklığıyla Türkiye'de!

Victorias Secret, Al Shaya ve Park Bravo ortaklığıyla Türkiye'de!

Dünyanın önde gelen iç çamaşırı ve güzellik ürünleri perakendecisi Victorias Secret, Al Shaya ve Park Bravo ortaklığıyla Türkiye pazarına giriyor



Park Bravo Group Genel Müdürü Kemal Güven, bu amaçla Shaya Park Bravo adında ortak bir şirket kurduklarını söyleyerek, Bu ortaklık, Victorias Secret ve Bath & Body Works markalarını kapsıyor dedi.

Şirketin bir ay önce kurulduğunu belirten Güven, mağazalaşma çalışmalarına kısa süre içinde başlayacaklarını ifade etti.
Victorias Secretın Türkiyedeki ilk mağazasını 2011 sonuna kadar faaliyete geçirmeyi planladıklarını anlatan Güven, şöyle devam etti:

Sinerji yarattık

Victorias Secretın biri Nişantaşı Citys AVMde diğeri ise İstinye Park AVMde olmak üzere iki mağazasının açılışını yıl sonuna kadar gerçekleştireceğiz. Mağazalarda parfümler ve Victorias Secret markalı güzellik ürünleri ve iç çamaşırı çeşitleri satışa sunulacak. Bunlarla birlikte çanta, cüzdan, anahtarlık, güneş gözlükleri gibi aksesuarlar da olacak. Yeni Victorias Secret mağazalarında özel limitli iç çamaşırı modelleri seçenekleri de yer alacak.

Güven Victorias Secret mağazalarının kendisini seksi hissetmek isteyenleri hedef alacağını belirterek, Victorias Secret Beauty and Accessories ürünlerinin fiyatları 29-100 TL arasında değişecek diye konuştu.

Önümüzdeki yıl 4-6 mağaza daha açmayı planladıklarını kaydeden Güven, 2012 sonunda 8 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz dedi.

Al Shayanın bugün 12 marka ve 220nin üzerinde mağazayla faaliyet gösterdiğini belirten Al Shaya Türkiye Genel Müdürü Can İkinci ise Park Bravo ile yaptıkları ortaklıkla önemli bir sinerji yarattıklarını söyledi. İkinci, Bu ortaklıkla yeni bir model deniyoruz. Gelecekte ortak yeni markalar da getirebiliriz dedi.

Top modelleri ve şovlarıyla tanınıyor

Victorias Secret, ödüllü parfümleri ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra dünyaca ünlü top modelleri ve podyum şovlarıyla tanınan iç çamaşırı ve güzellik markası.

Markanın sahibi olan Limited Brands firması ise 1963 yılında Columbus, Ohioda kurulmuş.

Hazır giyim üretimi yapmak üzere kurulan firmanın bünyesinde Victorias Secret, Victorias Secret PINK, Bath and Body Works, C.O. Bigelow, White Barn Candle Co., La Senza ve Henri Bendel markaları bulunuyor.

Koku odaklı marka geliyor

Shaya Park Bravo, Amerikalı kişisel bakım ve koku markası Bath & Body Worksü de Türkiyeye getirecek. Kuzey Amerikanın bu ünlü koku odaklı markasının ilk mağazasını İstinye Park Alışveriş Merkezinde açacaklarını söyleyen Kemal Güven, diğerini ise Bağdat Caddesinde hizmete sokacaklarını ifade etti.

Güven, vücut bakım ürünleri ve ev kokularının satılacağı Bath & Body Works mağazasındaki ürün fiyatlarının 25-75 TL arasında değiştiğini kaydetti.

Kişisel bakım deneyimi

Müşterilerin bu markayla kişisel bakım deneyimi yaşayacağını anlatan Can İkinci de, şu bilgileri verdi:
Bath and Body Works, kokuyu eğlenceye dönüştürmeyi ve mağazaya yapılan her ziyareti özel bir deneyim haline getirmeyi hedefleyen bir marka. Müşterilerimiz bu mağazada kokuları keşfedebilebilecek. Demo alanında canlandırıcı vücut jellerini ve scrub ürünleri test edebilecek.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön