27 / 04 / 2024

41 okul son durum

41 okul son durum

Özel okullara, kreşlere terör polisiyle baskın yapıp tabela ve merdivenleri bile ölçen Milli Eğitim Bakanlığı, depremde yıkılma riski taşıyan okullarda eğitim veriyor.

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

O ilde 24 ay vadeyle 41 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Samsun Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 41 adet konutu yüzde 50'sini peşin kalanını 24 ay vade ile satıyor. Peki Samsun Çarşamba'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Borsa İstanbul haftanın son gününü de rekorla açtı! Borsa güne 6.925,41 puandan başladı! 

Borsa İstanbul'da haftanın son günü de rekorla geldi. Bugün açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 69,31 puan yükselişle ve yüzde 1,01 değer kazancıyla 6.925,41 puanı gördü. İşte ayrıntılar...

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

Halkbank'tan son dakika müjdesi! Tam 41 bin 350 TL promosyon ödeyecek! Böylesi görülmedi, rekor seviye!

Halkbank, maaş promosyonunda rekor kırarak 41 bin 350 TL ödeme yapacak. Bu ödeme, hesaplara yatmaya başladı.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Okulların açılmasına saatler kala son dakika gelişmesi! İstanbul’da 93 okula tahliye kararı!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’la ilgili çok önemli bir son dakika açıklaması geldi. Valilik, yapılan inceleme sonunda deprem riski taşıdığı belirlenen 93 okul için tahliye kararı alındığını duyurdu.

Milyonlarca veli bu haberi bekliyordu! Özel okul ücretleri belli oldu!

Özel okul ücretleri 2023 zam oranı için gözler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e çevrilmişti. Özel okullara yapılan zam 4 Ocak Çarşamba günü Bakan Özer tarafından açıklandı. İşte, 2023 özel okul fiyatları zammı son durum...

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

41 okul son durum Haberi

41 okul son durum

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdiği bir belge, öğrencilerin yıkım kararı olan okullara devam ettiğini ortaya çıkardı. 28 Eylül'de binlerce öğrenci ile eğitime başlayan 41 okula da gönderilen belgede, binaların depreme dayanıksız olduğu ve yıkılıp yeniden yapılması gerektiği ifade edildi. Buna rağmen okulların açık tutulmasına tepki gösteren Türk Eğitim-Sen Başkanı İsmail Koncuk, “Örtülü ödenekten milyarlarca lira harcayanlar öncelikle çocukların güvenliği için gerekli adımları atmalı.” dedi. İstanbul Mühendisler Odası Başkanı Cemal Gökçe, büyük deprem riski olan İstanbul'da çürük okulları  konuşmanın bile ayıp olduğunu söyledi. Çocuğu 41 okuldan birinde okuyan R.D. de “Bizim çocuklarımız neden depreme dayanıklı olmayan binalarda eğitim görüyor?” diye konuştu.


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bir süredir ‘denetim' adı altında yüzlerce polisle, zırhlı ve otomatik silahlarla...