15 / 05 / 2024

42 Maslak basın daveti

42 Maslak basın daveti

Maslak’ın şehrin en aktif yaşam merkezlerinden biri haline gelmesine bir kez daha öncülük edecek, 42 Maslak'ın basın toplantısı 21 Haziran'da gerçekleşecek.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Basın Ekspres Yolu’nda konut fiyatları yüzde 16 arttı!

İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak bilinen Basın Ekspres Yolu’nda 42 inşaat firması 50 projede 16 bin konutu hayata geçirmek için kıran kırana rekabet ediyor.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

Basın Expres'teki markalı projeler büyük ilgi görüyor!

İstanbul'da ikinci Maslak olarak gösterilen Basın Ekspres Yolu'nda markalı konut projeleri arasında rekabet gittikçe artıyor.

42 Maslak basın toplantısı 21 Haziran'da!

Maslak’ın şehrin en aktif yaşam merkezlerinden biri haline gelmesine bir kez daha öncülük edecek, 42 Maslak'ın basın toplantısı 21 Haziran'da gerçekleşecek.

JLL Türkiye'nin basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL Türkiye’nin İstanbul Maslak’taki yeni ofisine taşınması dolayısıyla 31 Mayıs Salı günü saat 09:30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Ağaoğlu Maslak 1453 basın toplantısı 3 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu , İstanbul’un en cazip lokasyonu Maslak’ta, yatırım değeri yüksek ofisler için detaylı bilgilendirme yapmak üzere 3 Mart Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

42 Maslak basın daveti Haberi

42 Maslak basın daveti

Maslak’ın şehrin en aktif yaşam merkezlerinden biri haline gelmesine bir kez daha öncülük edecek 42 Maslak BAY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Birbirinden özel markaların buluştuğu, Maslak ve tüm çevresini değiştirecek, Türkiye’nin en sıra dışı alışveriş merkezi 42 Shops & Art çok yakında açılıyor. 


BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı’nın ev sahipliği ve 42 Shops & Art yatırımcılarının katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirecek. 21 Haziran'da gerçekleşecek etkinlik saat 10:00'da...