05 / 05 / 2024

42 maslak son durum

42 maslak son durum

Bay İnşaat tarafından hayata geçirilen 42 Maslak projesinde sona az kaldı. İnşaat çalışmaları devam eden 500 milyon dolarlık projede rezidans, home ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel birimleri yer alıyor.

42 Maslak'tan daire satın alan sanat yatırımcısı olacak!

42 Maslak projesi 500 milyon dolarlık yatının bedeliyle Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının hızla ilerlediği projenin merkezinde ise sanat yer alıyor. Proje 250 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Bay İnşaat Maslak 42 Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

42 Maslak projesi 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Asgari ücrette buz kestiren rakam! Yeni zamlı asgari ücret 17 bin 42 TL! Son dakika gelişmesi! 

Yeni zamlı asgari ücretin kaç lira olacağı merak ediliyor. Asgari ücret zammı için flaş rakam verildi. İşte yeni zam hesabındaki o iki rakam...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs!

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs olarak belirlendi. 14 Mayıs'ta ihalesi yapılacak olan 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

42 maslak son durum Haberi

42 maslak son durum

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özmandıracı, yüzde 55 oranında satışı tamamladıklarını kaydetti. 42 Maslak AVM’de ise kiralamaların eylül ayında başlayacağını belirten Özmandıracı, Eylül 2015’te tüm çalışmaların bitirileceğini vurguladı.


Otele yabancı ortak

Özmandıracı, “42 Maslak AVM, tam olarak bir AVM konseptinde değil. Giyim mağazaları neredeyse olmayacak. Ağırlıklı olarak yeme - içme diyebiliriz. 500 kişilik de bir gösteri merkezi yer alacak. Toplam 100 mağazadan oluşan AVM’de fiyatlar uygun olacak. Gelişen piyasa verilerine göre değerlendireceğiz” dedi.

Otel birimi için yabancı bir grupla ortaklık yapacaklarını ve anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığını belirten Özmandıracı, “Anlaşma durumunda bu yabancı grubun Türkiye’deki ilk oteli olacak. Biz otel işletmesi yapmak istemiyoruz. Mülkümüzün bir kısmını satacağız” dedi.


Metrekaresi 7000 dolar

’Artful Living’ (Sanat dolu yaşam) konsepti ile hayata geçen...