04 / 05 / 2024

450 araçlık otopark projesi

450 araçlık otopark projesi

İzmirli Çiğdem Ökmen, otopark sorununun çözümü için Kemeraltı Çarşısı'ndaki arazisinde yapılacak 450 araçlık otopark projesini 8 ay önce Büyükşehir'e sundu. Fakat belediye aylardır bir cevap vermedi

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Otopark Yönetmeliği'nde hangi değişiklikler yapıldı?

Yeni yapılan binalarda, küçük konutlarda oturan 3 ayrı aile 1 araçlık otoparkı paylaşacak, büyük konut satın alanlara 2 araçlık otopark tahsis edilecek.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemeler yaparak, 622 daire, 55 dükkan ve 850 araçlık otoparkın sonbaharda tamamlanacağını, ikinci etabın da temele hazır hale getirildiğini söyled..

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

450 araçlık otopark projesi Haberi

450 araçlık otopark projesi

İzmir'in vergi rekortmenlerinden Çiğdem Ökmen adına avukatı, otopark sorununa çözüm olması amacıyla Kemeraltı Çarşısı'ndaki kendi arazisine 450 araçlık otopark yapıp üstüne inşaa edeceği kongre merkezinin kullanım hakkını belediyeye devir şartıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe verdi. 20 Ocak'ta verilen dilekçeye olumlu veya olumsuz yanıt verilmedi. İzmir'de her geçen gün katlanan otopark sorunu trafik sıkışıklığı, yayaların işkencesi ve araç sahiplerinin saat başı park etmeleri için anormal ücret ödemelerine neden olurken, şehrin merkezinde Kemeraltı'nın göbeğinde iki boş arsanın çok katlı otopark yapılma teklifine aylardır yanıt verilmedi. İzmir'in vergi rekortmenlerinden Çiğdem Ökmen, çarşının girişinde, Gümrük bölgesinde bulunan 2 bin 657 metrekarelik, imar planında "Özel Proje Alanı" görünen arsası için proje hazırladı. Kemeraltı'ndaki otopark sıkıntısı göz önüne alınarak ticari ranttan uzak beş katlı 450...