19 / 07 / 2024

49 dolara otel

49 dolara otel

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Heath Ledger’ın oturduğu binadaki çatı katı 49 milyon dolara satıldı!

New York'un merkezinde, Soho'da Heath Ledger’ın yaşamını kaybettiği binadaki tripleks çatı katı 49 milyon dolara satıldı. 8 bin metrekare büyüklüğündeki konutun gizemli alıcısının kimliği paylaşılmadı. Evin, 6 terası ve özel bir asansörü bulunuyor.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

9 otel için 706 milyon liralık yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizmcilere üç ila 5 yıldızlı otel yapımı karşılığında 49 yıllığına arazi tahsis edecek. 9 otel için yatırım tutarı toplam 706 milyon lira olarak belirlendi.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

49 ilde 167 yeni otel inşa edilecek!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), geçen yıl 49 ilde toplam 28 bin 661 yataklı 167 yeni otel projesi için teşvik başvurusu yapıldığını açıkladı.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Kocataş Yalısı 200 milyon dolara otel oldu!

20 yıl önce büyük yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Kocataş Yalısı, yeniden hayat buldu. Katarlı iş insanı Omar Hussain Alfardan tarafından satın alınan yalı 200 milyon dolarlık yatırımla lüks bir otele çevrildi.

Has Kale İnşaat'tan 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık otel ve AVM!

Has Kale İnşaat, Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

49 dolara otel Haberi

49 dolara otel

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde yaşayan Joshua adındaki adamın 49 dolar (150 TL) ödeyerek aldığı çekiliş biletine 'büyük ikramiye' vurdu. Çekiliş, Pasifik'teki Kosrae adasına yaklaşık yirmi yıl önce inşa edilen otelin sahipleri tarafından düzenlendi.



Tesisin devredilmek istendiği öğrenilirken, otelin ortaklarından Doug Beitz, çekiliş öncesinde "Umarım kazanan sıcak iklimi seven, dünyanın farklı yerlerinden insanlarla tanışmaya meraklı, maceracı biri olur" diye konuştu.



Kazanan numaraların Facebook'a yüklenen video üzerinden yayımlandığı çekilişte 44.980 bilet satıldı. Çekilişi kazanan kişiye ulaşmanın kolay olmadığını belirten Beitz, "Talihli kişiyle alakalı bildiklerimiz; adının Joshua olduğu ve Yeni Güney Galler eyaletinde oturduğundan ibaretti" dedi.



Çekilişin kazananının ulusal kanaldaki haberlerde yayınlanması üzerine talihlinin kimliğine ulaşıldı. Joshua borcu olmayan, tropik adadaki kazançlı otelin yeni sahibi oldu.



Yirmi yıldan beri tesisin bulunduğu...