25 / 08 / 2024

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık iletişim

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık iletişim

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Süleyman Abay, Tayfur Kırma Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta Pekintaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Cüneydi tarafından kuruldu.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4. kupon faizi yüzde 4,6575!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS62115 ISIN kodlu kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,6575 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası kar payı oranı yüzde 4,6251!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,6251 oldu. 

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık iletişim Haberi

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık iletişim

4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Süleyman Abay, Tayfur Kırma Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.


4İ Yatırım Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...