17 / 05 / 2024

5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi

5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi

D-Marin Didim, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi'ne layık görülen ilk marina oldu

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Atasun Optik 30 yeni mağaza açacak!

Optik gözlük satışında lider markalardan biri olan Atasun Optik yıl sonuna kadar 11.5 milyon yatırım ve 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Bu yıl 5 şehir hastanesi hizmete açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, 2018 yıl sonuna kadar kamu özel işbirliğinde toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 dev yatırımı hizmete sunmayı planlıyor. 

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Emlak Ankara'ya son 2 gün!

CNR Emlak Ankara 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7 Eylül'de başlayacak ve 10 Eylül'e kadar devam edecek.

Turkven'den 1 milyar dolarlık yatırım hedefi!

17 yılda 5 milyar yatırım çeken Turkven, 2017'nin sonuna kadar 1 milyar dolarlık yeni uluslararası doğrudan yatırımı Türkiye'ye ulaştırmayı bekliyor.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

Muğla Ortaca'ya 6,5 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’ya yapılacak olan 6.5 Milyon TL’lik yatırımın çalışmalarının dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Balıkesir Balya'ya 7,5 milyonluk yatırım hamlesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya’ya yapılması planlanan altyapı tesislerinin temelleri atıldı. 7 milyon 528 bin liralık bütçe ile yapılacak olan tesisler ile ilçenin altyapı sorunlarının tümü çözüme kavuşacak.

5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi Haberi

5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi

2009 yılında D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde hizmete giren D-Marin Didim, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi'ne layık görülen ilk marina oldu. Yat kulübü, SPA, Beach club, restoran ve cafe, fitness center, yüzme havuzu, helikopter pisti, tenis kortu gibi ayrıcalıklı tesisleriyle 5 çıpa almaya hak kazanan D-Marin Didim; 70 metreye kadar 576 yat bağlama ve 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz'in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet...