26 / 05 / 2024

5 milyon euro

5 milyon euro

Osmanlı'nın ilk sanayi kuruluşlarından olan Paşalimanı Un Fabrikası, 15.5 milyon euroya Sinpaş tarafından satın alındı...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Whatsapp'a şok ceza! Kullanıcılarını zorladığı için şirkete 5.5 milyon euro ceza verildi!

Sosyal medya platformu Whatsapp'ın kullanıcılarına uyguladığı ‘onay’ dayatmasına ceza yağdı. Kullanıcıları kişisel verilerinin, "hizmet iyileştirmeleri ve güvenlik" sağlamak için kullanılmasına izin vermeye zorladığı gerekçesiyle şirkete 5.5 milyon euro para cezası verildi.

Yurt dışında çalışmak isteyenler için fırsat! Almanya 4.000 euro maaşla 1.5 milyon personel alacak!

Çalışma hayatına yurt dışında devam etmek isteyen vatandaşlar için beklenen fırsat geldi. Almanya farklı branşlarda toplam 1.5 milyon işçi alacağını duyurdu. İşte detaylar...

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Peker GYO, Nordstern Düsseldorf GmbH şirketinden 5.8 milyon Euro'luk hisse aldı!

Peker GYO, Almanya'da kurulu ve 25 bin Euro sermayeli Nordstern Düsseldorf GmbH şirketindeki payların yüzde 89'unu satın almak için Peker GMBH ile ön sözleşme imzaladı. Payların değeri 5 milyon 899 bin 753,66 Euro olarak takdir edildi ve satın alma bedeli de 5 milyon 850 bin Euro oldu.

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Peker GYO'nun Almanya'daki arsası 13.5 milyon Euro'ya satıldı!

Peker GYO'nun iştiraki olan Oxo Investment GMBH şirketinin Almanya'daki arsası 13 milyon 500 bin Euro'ya satın alındı. Arsanın satın alımı için noter sözleşmesi imzalanırken, yeni projeye başlanacağı açıklandı.

Trend GYO 32.5 milyon Euro'luk kredisini kapattı!

Trend GYO'nun T.C. Ziraat Bankası'ndan kullandığı 32 milyon 500 bin 208 Euro ana para bakiyesi olan kredi kapatıldı. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

Peker GYO'nun Almanya'daki binası için 2.5 milyon Euro'luk teklif!

Peker GYO'nun portföyümüzde bulunan Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro teklif alındı.

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Avrupa'dan İstanbul metrosuna 97.5 milyon Euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İstanbul Asya kıtası metro hattının genişletilmesi için 97.5 milyon Euro sendikasyon kredisi sağlayacak.

5 milyon euro Haberi

5 milyon euro

Akın Tekstil'in sahibi Nuri Akın ve ortaklarına ait İnterser Dış Ticaret Servis ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi'ne kayıtlı olan, Osmanlı'nın ilk sanayi kuruluşlarından Paşalimanı Un Fabrikası satıldı. 10 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Paşalimanı Un Fabrikası, 15.5 milyon euroya Sinpaş GYO satın aldı. Şirket devrei şeklinde gerçekleştirilen satış sonunda fabrikanın yeni sahipleri Avni Çelik, Ömer Faruk Çelik ve Ahmet Çelik...