06 / 05 / 2024

5 milyon konut

5 milyon konut

MKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu: "6,5 milyon konutun dönüşümü söz konusu. Müteahhitlik sektöründeki çürük elmalar ayıklanmazsa kentsel dönüşümde başarı riske girer" dedi...

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL? 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu!

Yeni bir ev almak isteyenler geçtiğimiz aylarda müjdelenen 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitlerini araştırıyor. İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu...

0,69 faizli konut kredisi hesaplama! 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama detayları yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 0.69 faiz oranıyla 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

0.69 faizli konut kredisinin aylık ödemesi kaç TL? 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL hesaplama tablosu!

0.69 faizli konut kredisinin müjdelenmesinin ardından pek çok kişi de aylık taksitleri araştırmaya başladı. Peki 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Nisan 2024! 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

0.69 faizli ve 180 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili hesaplamalar yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşların da gündeminde yer alıyor. İşte Pekİ 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte 750 bin, 1 milyon 1,5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte 0,69 faizli konut kredisinin 500 bin, 750 bin, 1 milyon, 1,5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri...

İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye ev alabilirsiniz!

Türkiye'de konut satışları son zamanlarda azalırken, yatırımcılar yurt dışına, özellikle de İngiltere'ye doğru yöneliyor. Bu kapsamda Türkiye'de 4.5 milyon TL'ye alabileceğiniz bir evin kira getirisi 15-16 bin Türk Lirası olurken, İngiltere'de aynı fiyata aldığınız evin kira getirisi çok daha yüksek

Banka banka 2,5 milyon TL konut kredisi ve aylık ödeme taksiti! 

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı ile beraber bankalar da faiz oranlarını yeniledi. Buna göre, 2,5 milyon lira konut kredisinin aylık taksiti ne kadar oldu?

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!

Yükselmeye devam eden konut fiyatları, artan faiz oranları ile birleşince konut kredilerinin aylık maliyetlerindeki artış da devam etti ve 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı...

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

5 milyon konut Haberi

5 milyon konut

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümde başarı için müteahhitlik sektöründeki çürük elmaların ayıklanması gerektiğini belirterek, ‘’İnşaat sektörü ile devlet arasında köprü olabilecek, sektörü disiplin altına alacak Müteahhitler Odası kurulana kadar, bu göreve talibiz’’ dedi.


Tellioğlu, yaptığı açıklamada, 6,5 milyon konutu kapsayan, dünyanın en önemli imar hareketi olacak kentsel dönüşüm projesinin, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sorunları ortadan kaldıracağını, ekonomiye büyük canlılık kazandıracağını vurguladı.


Kentlerin yeniden kurgulanacağı kentsel dönüşümün, Türkiye açısından tarihi bir fırsat olduğunu kaydeden Tellioğlu, şunları söyledi:


-“Çürük yapıları inşa edenler kentsel dönüşüm projelerine de talip oluyorlar”-


‘’6,5 milyon konutun dönüşümü söz konusu. Bunun için harcanacak kaynak 500 milyar doları buluyor. Kentsel dönüşüme yasal dayanak olacak Afet Yasası’nın gündeme geldiği ilk günden beri sektördeki disiplinsizliği, sahipsizliği gündeme getirmeye çalışıyoruz....