02 / 05 / 2024

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı nerede

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı nerede

E - Kent, yolcu taşımacılığının ünlü fuarı BusworldTurkey Fuarı’ ndaki yerini aldı. 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirildi...

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Türkiye'nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatının yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 13,98 arttığını açıkladı. İşte en çok

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Haziran ayının zam rekortmeni otobüs bileti fiyatları oldu! İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 oranında arttı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Merka Yapı Endüstrisi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Merka Yapı Endüstrisi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Söğütlü ve Damla Söğütlü tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Çarşamba Otobüs Terminali'nin bir kısmını 30 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 4 bin 924 metrekarelik kısmını 5 yıllığına 30 bin TL + KDV kira bedeli ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık'a kiraya verdi...

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 5 dükkan ihale edilecek!

Yolcu peronları ve otoparkın yanı sıra yolcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte sosyal donatıların yer aldığı yeni şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 işyeri açık arttırmayla ihaleye çıkacak.

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar, zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Mine Sokak'ta kuruldu.

Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Sani Şener Yönetim Kurulu Başkanlığında 79 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Bebek, Bebek Mahallesi, Manolya Sokak'ta kuruldu.

İston Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

İston Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Levent Tonguç Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Piyango Sokak Öğer İş Merkezi 'nde kuruldu.

Yeşil Yapı Endüstrisi kâr payı dağıtacak mı?

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., yapılan yönetim kurulu toplantısında 2014 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağına karar verildiğini KAP'a bildirdi. İşte açıklama...

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı nerede Haberi

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı nerede

E-Kent, yolcu taşımacılığının ünlü fuarı BusworldTurkey Fuarı’ndaki yerini aldı. 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirildi. E-Kent, modern şehirciliğin gerektirdiği yüksek teknoloji ürünlerini başta Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere Balkan ülkelerine tanıttı.


Modern şehirciliğin gerektirdiği yüksek teknoloji ürünlerini yüzde 100 Türk mühendisliği tasarımı ve AR-GE çalışmalarının sonucu olarak hizmete sunan E-Kent, uluslararası alanda tanıttığı elektronik biletleme ve ücret toplama bankoları ile araç içi yeni nesil teknolojilerini bu kez Türkiye’de BusworldTurkey Fuarı’nda, yurt dışından gelen katılımcılara tanıttı. E-Kent, 24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilen 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı’nda geliştirdiği Busion ve Businfo isimli cihazlarını tanıttı.


Busion; aracın konumuna göre araç içindeki veya duraklardaki yolculara, araç/durak hakkında detaylı bilgi...