02 / 05 / 2024

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar, zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.



Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 2016 yılı sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Yeşil Yapı Endüstrisi'nin  sınırlı denetim raporu...


YEŞİL YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.



Yeşil Yapı Endüstirsi Anonim Şirketi'nin ("Şirket"), bağlı ortaklıkları ve iştirakinin (hep birlikte "Grup" olarak anılacaktır) ekte yer alan 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunun, konsolide özkaynak değişim tablosunun ve konsolide nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket Yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standatları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standardı 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama" Standardına ("TMS 34") uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde sunumundan sorumludur. Sorumluluğumuz, yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem finansal bilgilere ilişkin bir sonuç bildirmektir.




Dosya için tıklayın


Dosya için tıklayın


Geri Dön