06 / 05 / 2024

50 bin tlye mezar

50 bin tlye mezar

İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğü, mezarlıklarada tapulu olanlar hariç yeni gömü yapılmasına izin vermiyor. Tapu sahiplerinin mezarlarına istedikleri fiyatlar dudak uçuklatıyor.Zincirlikuyu’da iki mezar yeri 550 bin TL’den satışa çıktı

Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğuyor!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1988 yılında Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. Kurtköy toplu konut alanında bulunan arsalar, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

1987 yılında İstanbul'da 50 bin esnaf göç edecekmiş!

1987 yılında Eminönü, Fatih ve Beyoğlu gibi merkez ilçelerindeki 50 bin esnaf Okmeydanı, İkitelli ve Mahmutbey'de inşa edilen sitelere taşınacakmış. Kademeli olarak gerçekleşecek göç ile 250 bin işçi İstanbul dışına çıkacakmış.

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

TOKİ'nin 2015 konut hedefi 50 bin!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. TOKİ'yi kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi..

TOKİ'nin hedefi 50 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım" dedi

TOKİ 2015 yılında 50 bin konut yapmayı hedefliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

TOKİ'nin 2015 yılı hedefi 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

TOKİ'nin 2015 hedefi 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye 'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım" dedi.

Harmony Towers'ta 4+1 daireye 50 bin liralık indirim yapılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme seçenekleri kullanmak mümkün.

Fikirtepe'ye 50 bin yeni konut geliyor!

Fikirtepe'ye 50 bin yeni konut geliyor. İmzaları, kiraları, imar planları, ruhsatları, çantacıları mültecileri, inatçılarıyla dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Anadolu Yakası'nda yer alan Fikirtepe'de mutlu sona yaklaşılıyor...

Harmony Towers’ta 50 bin TL indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul’un Nilüfer’de yükselen projesi Harmony Towers, 50 bin TL indirimli fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Projede 4+1 daireler için özel ödeme alternatifleri yer alıyor.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

50 bin tlye mezar Haberi

50 bin tlye mezar

Mezar yerinin fiyatının belirlenmesinde, komşu mezarlarda yatan kişilerinde büyük önemi var.  Artık internet satış sitelerinde bile satılık mezar yeri ilanları yer alıyor. Özellikle Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki tapulu mezarların fiyatları çok yüksek. İnternette yer alan mezar yeri ilanlarından birinin tanıtım metninde : “Sakıp Sabancı’nın kabrine yakın 2 adet boş mezar yeri araç ya da evle takas yapılır. Mezarın mermerlerine kadar yapılmış hazırdır. Tek olarak da verilir. Tek fiyatı 160 bin TL’dir.“ yazıyor.

“Koç Aile Mezarlığı’nın bitişiğindedir“ yazan başka bir mezar yeri ilanının ise fiyatı 550 bin TL. Mezar yeri ilanlarının bir kaçı gayrimenkul firmaları tarafından verilmiş. Bu ilanlardan birinin sahibi Realty World Gayrimenkul’den Tufan Topal ilanla ilgili ; “Boş kalan mezarlarını yatırım amaçlı satmayı düşünen insanlar var. Zenginlerin orada olması, sosyete mezarlarının...