29 / 04 / 2024

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..



Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin, şehit ailesine alınacak ev için kesenin ağzını açtı! 50 bin lira bağış yaparak, gönüllerin şampiyonu olmaya hak kazandı. 6 Ocak günü, Türkiye'nin içi yandı. İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda Trabzonlu polis Kenan Kumaş şehit oldu. Şehit polis, ardında gözü yaşlı bir eş ve 2 aylık bir bebek bıraktı. 


ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI 

Yeşil sahada sergilediği performansın yanı sıra örnek tavrıyla da dikkat çeken Tolga Zengin, şehit polis için boş durmadı. Siyah-beyazlıların kaptanı, Kumaş'tan geriye kalan kız çocuğu ve eşi için alınması planlanan ev için yüklü miktarda bağış yaptı. Trabzon ve Trabzonspor camiasının da destek verdiği şehit polisin ailesine kayıtsız kalmayan kalecinin, yaklaşık 50 bin lira bağışta bulunduğu öğrenildi. ev parası toplandı 


Ev kampanyasına öncülük eden Zengin'in arkadaşlarını da yardıma teşvik ettiği kaydedildi. Deneyimli kalecinin Demba Ba başta olmak üzere bazı futbolcuları da destek konusunda ikna ettiği ve alınacak evin parasının büyük oranda tamamlandığı belirtildi. Zengin'in örnek davranışı, Trabzon ve Trabzonspor camiasında da takdir topladı. Trabzonspor'un başarılı file bekcisi Onur Kıvrak'ın da bağışta bulunduğu öğrenildi.


Takvim


Geri Dön