16 / 05 / 2024

Tolga Zengin kim

Tolga Zengin kim

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Gökçe ve Tolga Zengin ortaklığında kuruldu.

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?

Forbes'in zenginleri fakirleşti! Peki yeni en zengin kim?

Teknoloji devleri Tesla ve SpaceX'in CEO'su  Elon Musk, Forbes 400 sıralamasında ilk kez birinci sıraya çıktı. Diğer yandan bu yıl global sıkıntı kendini Forbes'te de gösterdi ve listedeki zenginlerin toplam geliri 14 yıl sonra ilk kez azaldı.

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Emiroğlu İşmerkezi'nde kuruldu.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Zengin Resort Otel İzmir'de Şubat 2016'da açılıyor!

18 milyon 515 bin TL proje bedeliyle yükselen Zengin Resort Otel İzmir Menderes Özdere Köyü'nde inşa edilecek. 125 oda ve 302 yataklı Zengin Resort Otel projesinin Şubat 2016 yılında açılması planlanıyor...

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Tolga Zengin kim Haberi

Tolga Zengin kim

Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin, şehit ailesine alınacak ev için kesenin ağzını açtı! 50 bin lira bağış yaparak, gönüllerin şampiyonu olmaya hak kazandı. 6 Ocak günü, Türkiye'nin içi yandı. İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda Trabzonlu polis Kenan Kumaş şehit oldu. Şehit polis, ardında gözü yaşlı bir eş ve 2 aylık bir bebek bıraktı. 


ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI 

Yeşil sahada sergilediği performansın yanı sıra örnek tavrıyla da dikkat çeken Tolga Zengin, şehit polis için boş durmadı. Siyah-beyazlıların kaptanı, Kumaş'tan geriye kalan kız çocuğu ve eşi için alınması planlanan ev için yüklü miktarda bağış yaptı. Trabzon ve Trabzonspor camiasının da destek verdiği şehit polisin ailesine kayıtsız kalmayan kalecinin, yaklaşık 50 bin lira bağışta bulunduğu öğrenildi. ev parası toplandı 


Ev kampanyasına öncülük eden Zengin'in...