16 / 05 / 2024

Tolga Zengin kimdir

Tolga Zengin kimdir

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Gökçe ve Tolga Zengin ortaklığında kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Abdurrahim Zengin kimdir? Abdurrahim Zengin’in mesleği nedir? Abdurrahim Zengin nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kağan Gürsel kimdir?

Kağan Gürsel, 2016 yılı en zengin 100 Türk listesinde 64. sırada yer alıyor. Peki, Kağan Gürsel kimdir? Kağan Gürsel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kağan Gürsel..

Nuri Özaltın kimdir?

Nuri Özaltın, En zengin 100 Türk Listesi içerisinde yer alıyor. Peki, Nuri Özaltın kimdir? Nuri Özaltın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nuri Özaltın..

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Tolga Zengin kimdir Haberi

Tolga Zengin kimdir

Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin, şehit ailesine alınacak ev için kesenin ağzını açtı! 50 bin lira bağış yaparak, gönüllerin şampiyonu olmaya hak kazandı. 6 Ocak günü, Türkiye'nin içi yandı. İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda Trabzonlu polis Kenan Kumaş şehit oldu. Şehit polis, ardında gözü yaşlı bir eş ve 2 aylık bir bebek bıraktı. 


ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI 

Yeşil sahada sergilediği performansın yanı sıra örnek tavrıyla da dikkat çeken Tolga Zengin, şehit polis için boş durmadı. Siyah-beyazlıların kaptanı, Kumaş'tan geriye kalan kız çocuğu ve eşi için alınması planlanan ev için yüklü miktarda bağış yaptı. Trabzon ve Trabzonspor camiasının da destek verdiği şehit polisin ailesine kayıtsız kalmayan kalecinin, yaklaşık 50 bin lira bağışta bulunduğu öğrenildi. ev parası toplandı 


Ev kampanyasına öncülük eden Zengin'in...