29 / 04 / 2024

555İST göztepe şubesi

555İST göztepe şubesi

Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiye’de demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi yeme içme sektörüne yatırım yaptı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı! 

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı...

Göztepe Aksel Stadı onay bekliyor!

ŞPO İzmir Şubesi, Göztepe’nin Aksel Stad projesiyle ilgili yaptığı proje değişikliğinin bakanlık tarafından kabul edilmesini istedi.

Göztepe'nin yeni mağazası Menderes'te açıldı!

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı!

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi, Mehmet Aydın Başyurt Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Pırlanta Göztepe projesi Göztepe'yi canlandıracak!

Kentsel dönüşüm alanındaki Pırlanta Göztepe'de üst yönetim tarafından belirlenen avantajlı lansman fiyatlar yıllardır projelerde yatırımda bulunan müşterilerin yatırım-prim oranının maksimum düzeyde tutulmasına yönelik belirlenmiştir.

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi, Rıza Serhat Taşar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

555İST göztepe şubesi Haberi

555İST göztepe şubesi

Türkiye’ye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk halkasını açtı. İstanbul Göztepe’de açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor. İşlek caddelerde kiralamadan ziyade satın alma yoluyla restoranlar açacaklarını anlatan Şahin Zülfikarlı “Bina satın alma işlemlerine başladık. Türkiye pazarında uzun vadeli ve istikrarlı bir büyüme modeli benimsedik. Kadıköy, Etiler, Beşiktaş, Bağdat Caddesi, Beyoğlu gibi tüm cazibe noktalarında yer almak için fizibilite çalışması yaptık. İstanbul yapılanmasının ardından Ankara, İzmir, Bursa, Adana gibi illere açılacağız” dedi.


Zülfikarlı “Çocukluğumdan bu yana 555 benim uğurlu sayım oldu. Araba tutkusuyla birlikte plaklarımda da hep 555 yer aldı. Restoranlarımızda da klasik araba...