05 / 05 / 2024

57 İslam ülkesi iş güvenliği

57 İslam ülkesi iş güvenliği

“Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı” yarın başlıyor. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak.

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

Şekerbank'tan 57 ilde satılık 372 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 57 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 372 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleşecek...

TOKİ Afyonkarahisar'da bin 57 konutu teslim etti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde inşa edilen bin 57 konutun teslimleri gerçekleşti. Konutlar, hak sahiplerine teslim edildi.

500 bin liralık konuta 57 bin lira indirim geldi!

Tapudaki binde 20 olan harç oranı binde 15'e indi. Hasılat paylaşımı sözleşmelerinde damga vergisi ve uzun vadeli dış kredilerde KKDF de sıfırlandı. Tüm bu indirimler ile 500 bin liralık konuta 57 bin lira indirim geldi.

Çankaya Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Çankaya'da bulunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 28 Mart'ta gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 57 milyon 947 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale'de deprem sigortalı konut oranı yüzde 57!

Çanakkale'de üst üste yaşanan depremler, zorunlu deprem sigortasına yönelik bilinç düzeyini yeniden gündeme getirdi. Çanakkale'de DASK verilerine göre toplam sigortalılık oranı yüzde 57 seviyesinde bulunuyor.

İzmir'de 57 şirkete kayyum atandı!

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Yakuplu Deniz İstanbul'da yüzde 57 prim fırsatı!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul sahil kasabası, lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Tamara Ecclestone: 57 odalı evimin 4 odasını kullanıyorum!

Dünyanın en zengin adamlarından Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone Londra'da 57 odalı malikanede yaşıyor. Ecclestone, Yaşadığı malikaneyle ilgili itirafta bulundu..

İç Anadolu'daki 5 ilde 16 bin 57 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de yılın ilk 9 ayında 16 bin 57 konut satışı yapıldı - Bölgedeki konut satışlarında Kırıkkale 4 bin 126 işlemle ilk sırada yer aldı

2050'nin en zengin 15 ülkesi!

Therichest.com sitesi 2050 yılının en zengin ülkelerini sıraladı. Listeye Türkiye de girdi. Analistler ülkelerin büyüme oranlarına göre ekonomik büyüklüklerinin ulaşacağı seviyeleri tahmin etti. İşte 2050 yılının en zengin 15 ülkesi...

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

Mark Mobius: Türkiye yatırımda fırsatlar ülkesi!

En iyi fırsatları kriz döneminde bulan küresel yatırımcılar şimdi de gözünü Türkiye’ye dikti. Ekonomimiz üzerine karamsar senaryolar çizen kuruluşların aksine ünlü yatırımcı Mark Mobius Türkiye’yi fırsatlar ülkesi olarak gördüğünü açıkladı.

57 İslam ülkesi iş güvenliği Haberi

57 İslam ülkesi iş güvenliği

Hükümet, inşaattan madene her yıl yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiği iş kazalarının önüne geçmek için önemli bir adım daha atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı" bu yıl 8-11 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı konferans 5 bine yakın kişiyi İstanbul'da buluşturacak. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak. 26 Mayıs'tan itibaren 300 bin inşaat işçisinin eğitime alınması için start verilecek.


ÖDÜL DE VERİLECEK

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer, "İslam ülkeleri arasında iş güvenliğinde bilgi ağı kurduk. Bunu daha da aktif hale getireceğiz. 57 İslam ülkesinde iş güvenliği hattının kurulması önemli" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, iş sağlığı ve güvenliği konusunda kamuoyunu bilinçlendirmeye...