28 / 04 / 2024

5K İnşaat

5K İnşaat

Çevre ve şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 5K Mühendislik Müşavirlik İnşaar Limited Şirketi'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Eser tarafından kuruldu.

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Çetinkaya, Emrah Çetinkaya ve Murat Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

5k Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

5k Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Küçükçekmece’de 500 bin TL yatırım bedeli ile Selahattin Doğaç tarafından açıldı.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

5k Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5k Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nurettin Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sadıkoğlu 5K İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu 5K İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atakan Sadıkoğlu tarafından kuruldu. 

5k Dizayn Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5k Dizayn Yapı İnşaat Limited Şirketi Yusuf Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

5K İnşaat Haberi

5K İnşaat

Çevre ve şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 5K Mühendislik Müşavirlik İnşaar Limited Şirketi'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. 



Karar: